Wireless Şifre Kirici ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    airties wus200 usb adaptor bulacaksın daha sonra aircrack programını indireceksin ve kafadan 2 gun boyunca paket topluyacak daha sonra şifreyi bulacaksın.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Fdumanli bunu yazdı:
    -----------------------------
    wireless şifresi kırmak basit bir iş değildir, hatta wireless şifresi kırmak diye birşey yok denebilir.

kıranda müneccim şifre içine doğuyo dimi D:

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

Fdumanli bunu yazdı:
    wireless şifresi kırmak basit bir iş değildir, hatta wireless şifresi kırmak diye birşey yok denebilir.

2 tür şifreleme wardır wep we wpa

wep şifreleme ileti wireless modem şifresi kırılabilir. wpa ise imkansızdır

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

http://murat.cesmecioglu.net/?id=61&sayfa=wireless-sifre-kirma-(wep)

benim sitede anlatmıştım.bak istesen.

CEO bunu yazdı:
    Fdumanli bunu yazdı:

kıranda müneccim şifre içine doğuyo dimi D:

sallayarak wpa2 kırdım.hemde ilk denememde tutturdum... 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

yaw her sorununuzda konu açmaya ne meraklısınız.Sitede bununla ilgili tonla döküman ve konu var sırf kon açmak için yapıyorsunuz gibime geliyor.Neyse ben yine anlatayım bari.Şimdi arkadaşım şu siteye giriyorsun: http://www.remote-exploit.org/backtrack_download.html.

Burdan iso dosyasını indirip cd ye yazıyorsun.Sonra bilgisayarı cd den başlatıp http://www.wifi-turk.com/forum/index.php?showtopic=706

buradakiş dökümanı inceliyorsun tabii burda sendeki wireless kartının paket toplamaya uygun olması gerekli.LÜTFEN bir daha konu açarken bi arama tuşunu kullan bunların hepsi zaten sitede var

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    hocam bence forumda bi arat bu konuda çok şey yazıldı,kafanda bişielr oluşur.
Toplam Hit: 15976 Toplam Mesaj: 17