Wireless'den Yer Tespiti Hakkında..
-
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------
yoyo bunu yazdı:
-----------------------------
Bir Ara Bir yazılım vardı radar ekranı gibi gösteriyodu ama nekadar doğrudur bilemem xD
-----------------------------toshiba laptoplarda conmgr diye bi yazılım var.. o öyle bişey :) olabilir mi :p
-----------------------------aynen öyle. eski toshibamda vardı.
-
net stupler ile gps mi ne işte onun bilgilerini al bi proğram vardı onla convert et google eart gps özelliği olan a enjete et gör : ) ne güzel anlattım
-
Netstumpler diye bir program var bunu kur daha sonra w,reless networkte görünen arkadaşların bilmem ne kodu falan var ilte programın içinde googlede arattır kariına çıkar mutlaka.Daha sonra burdan aldığın kodu GPSBabel denen bir pro var onu indir kur ve karşına çıkan pencerede netsumpler adlı programdan aldığın kodları buraya yapıştır daha sonra conver yapılacak türü ayarla ve en sonunda conver yapıp bunu KMZ olarak yani google dosyası olarak kaydet daha sonra google earte aç al sana adamın nerden bağlandıgının kordinatları ve evi.
Konuyu tam olarak açıklayamadığımın farkındayım ama ben bir defasında yaptım gerçekten kesin sonuç başarılı.En kısa yoldan verdiğim programların isimleri ile googleda arattırma yap sana yardımcı olucak bir sürü döküman bulacaksın ve ayrıntılı ve resimli şekilde gçsteren siteler var.