Wolksvagen EOS Mu Scirocco Mu?
-
Eos cabrio jetta gibi duruyor. Scirocco daha sıradışı. İllaki cabrio olsun diyorsan bu daha güzel.
http://www.araba.com/2752308/Audi%20TT%20Cabrio
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
HeyQirs bunu yazdı:
EOSda 1.4 Motor 122 hp 31.000 Euro
Scirocco 1.4 motor 160 hp 28.000 euro
ki Göz Var Nizam Var :D
-----------------------------scirocconun 2.0 ına bakıyorum hocam. ayrıca kullanım açısından açık tavan olması bana daha cazip geliyor eos. tropik bir yerde kullanıcam
-----------------------------Bu parayı gözden çıkardıysan 2002 porsche boxter bak bi derim ;) Fiyat aralığı o civar...
Otomobil zevk meselesi herkesin gönlünde başka bir aslan yatıyor tabi.
-
Gecement bunu yazdı:
Free_Mans bunu yazdı:
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------scirocconun 2.0 ına bakıyorum hocam. ayrıca kullanım açısından açık tavan olması bana daha cazip geliyor eos. tropik bir yerde kullanıcam
-----------------------------Bu parayı gözden çıkardıysan 2002 porsche boxter bak bi derim ;) Fiyat aralığı o civar...
-----------------------------vergiden düşmek babında hocam :) sıfır almam gerek. yoksa kendisini amorti etmez.
-
eos cok kotu araba konfor 0 ama scrirocco daha iyi en azında söför için
-
anlaşıldı :)
-
Free_Mans bunu yazdı:
Gecement bunu yazdı:
Free_Mans bunu yazdı:
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------vergiden düşmek babında hocam :) sıfır almam gerek. yoksa kendisini amorti etmez.
-----------------------------scirocco daha bir güzel bakıyor tabi dediğim gibi zevk meselesi.
2ci elinide düşünürsek scirocco yu daha kolay elden çıkarırsın
-
zaten bu tür arabalar alım satıma pek gelmez. her ikisi içinde söylüyorum. doğan şahin değil ki ha deyince satasın. zaten amacım 5 yıl falan kullanmak. çünkü 5 yıl içinde kendisini amorti ediyor bu araç. paramız olduğundan değil de işte zevkimizden de vazgeçemiyoruz..
-
scirocco varken eos hiç cazip gelmiyor. özellikle dizayn bitirici.
-
Volvo C30 da düşün derim.

-
vosvoscuyuk hocam :))