Wolksvagen EOS Mu Scirocco Mu?
-
rusun ladasi , almanin VW si .
ikinci model daha guzel
seneye ocak subat , bende 2006 model passat almak istiyorum 7500 euroya insallah ...
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------
ikinci model daha guzel
seneye ocak subat , bende 2006 model passat almak istiyorum 7500 euroya insallah ...
-----------------------------hocam bu devirde en güzeli sıfır. şirketsen, amorti ediyor kendisini.
-
hocam eos nedir ya götüme benziyor araba cidden. bizde scirocco var kesinlikle scirocco diyorum.
-
scirocco, aslında bana sorarsan golf gti
-
maximuss bunu yazdı:
ikinci model daha guzel
-----------------------------7500 euroya 2006 passat nerden alıyorsun hocam biz de stok yapalım satarız :D
-
Free_Mans bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
ikinci model daha guzel
-----------------------------hocam bu devirde en güzeli sıfır. şirketsen, amorti ediyor kendisini.
-----------------------------sirket degil, su an ogrenciyim , seneye tez icin ugrasirken iste bulurum diyorum bi yerden de server sistemi kurucam .2006 model passat iyi otomobil, zaten vw komunist alman arabasi , halk markasiydi galiba. dedigim gibi vw saglam araba . alman markasi ...
o6u2
almanyadan almayi dusunuyorum ...
-
Scirocco efsanedir,
vw tarihinde ilk spor modelidir ilk çıkış yılını hatırlamıyorum bu onun torunu teknik detaylarını çok inceleme fırsatım olmadı bana ben eski bir Scirocco sahibiyim onun verdiği tadı hiç bir şeyden alamadım...
-
Arada sırada arabanın üstünü açarım diyorsan EOS almalısın.
Hayır ben tavan kapalıyken daha mutluyum, daha çok şık görünüşe önem veririm diyorsan Scirocco tercih edilebilir.
Ayrıca EOS'u Opak Şeker Sarısı* rengine çevirince güzel görünüyor.
*Volkswagen'in orijinal rengidir. -
Sciroccoya benzin yetiştirmek göt ister aklında bulunsun
-
Kazasız belasız olsunda ne olursa olsun.. Tekrar geçmiş olsun :S