folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Wordlib [İlk Android Uygulamam]

Wordlib [İlk Android Uygulamam]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

@ilteris Teşekkürler hocam.

@ComputerWolf Mantıklı kalıp olarak sürekli kullanılan cümleler eklenebilir not aldım hocam, teşekkürler.

@antivir-US O dediğine eklersem biraz uygulamanın amacından sapar gibi sanki :) Onun için ayrı bir uygulama yapabilirim fikir güzel teşekkürler hocam.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

Bende p20 pro var Android 9 ve uygulama açılmıyor. splash screenden sonra abort beybi.

Test edip sorunu gidermeye çalışacağım. Bu Android sürümleri arasında bir standart yok ki sürekli bir hata veriyor :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Erkek

Hocam +5 i patlatıyorum. Flutter projesi gibi duruyor. Uygulama hernekadar basit gibi dursa da arka planda neler oldugunu isin içinde olan bilir ben de mobil programlama kasiyordum ama yoruldum bıraktım şimdilik. Gerçekten zor işler ellerine sağlık 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    makets bunu yazdı

Hocam +5 i patlatıyorum. Flutter projesi gibi duruyor. Uygulama hernekadar basit gibi dursa da arka planda neler oldugunu isin içinde olan bilir ben de mobil programlama kasiyordum ama yoruldum bıraktım şimdilik. Gerçekten zor işler ellerine sağlık 

Desteğin için teşekkürler hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

güzel olmuş  eline  sağlık  hocam  

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    makets bunu yazdı

flutter kasıyosan gel hele bu tarafa ben de yeni başladm iyi gidiyor. Üzerine düşüldükçe öğreniliyor bazı şeyler. Pes etme...

next next next install
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    NighT_JudGe bunu yazdı

güzel olmuş  eline  sağlık  hocam  

Teşekkürler hocam.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    makets bunu yazdı

flutter kasıyosan gel hele bu tarafa ben de yeni başladm iyi gidiyor. Üzerine düşüldükçe öğreniliyor bazı şeyler. Pes etme...

aynen kasiyorum hocam, o da beni kasiyor vazgecmek üzereyim. Js aşinalığım vardi ordan darti az biraz öğrendim ama şu arayuz kısmı ömrümü yedi. Bu arada12 senedir hobisel olarak yazılımla ilgileniyorum arayüz işlerinden nice projeler çöp oldu. Bu konuda çok doluyum hocam :D

Toplam Hit: 5155 Toplam Mesaj: 19
android uygulama