Wordlib [İlk Android Uygulamam]
-
@ilteris Teşekkürler hocam.
@ComputerWolf Mantıklı kalıp olarak sürekli kullanılan cümleler eklenebilir not aldım hocam, teşekkürler.
@antivir-US O dediğine eklersem biraz uygulamanın amacından sapar gibi sanki :) Onun için ayrı bir uygulama yapabilirim fikir güzel teşekkürler hocam.
-
Caliber bunu yazdı
Bende p20 pro var Android 9 ve uygulama açılmıyor. splash screenden sonra abort beybi.
Test edip sorunu gidermeye çalışacağım. Bu Android sürümleri arasında bir standart yok ki sürekli bir hata veriyor :D
-
Hocam +5 i patlatıyorum. Flutter projesi gibi duruyor. Uygulama hernekadar basit gibi dursa da arka planda neler oldugunu isin içinde olan bilir ben de mobil programlama kasiyordum ama yoruldum bıraktım şimdilik. Gerçekten zor işler ellerine sağlık
-
makets bunu yazdı
Hocam +5 i patlatıyorum. Flutter projesi gibi duruyor. Uygulama hernekadar basit gibi dursa da arka planda neler oldugunu isin içinde olan bilir ben de mobil programlama kasiyordum ama yoruldum bıraktım şimdilik. Gerçekten zor işler ellerine sağlık
Desteğin için teşekkürler hocam.
-
güzel olmuş eline sağlık hocam
-
makets bunu yazdı
flutter kasıyosan gel hele bu tarafa ben de yeni başladm iyi gidiyor. Üzerine düşüldükçe öğreniliyor bazı şeyler. Pes etme...
-
NighT_JudGe bunu yazdı
güzel olmuş eline sağlık hocam
Teşekkürler hocam.
-
ilteris bunu yazdımakets bunu yazdı
flutter kasıyosan gel hele bu tarafa ben de yeni başladm iyi gidiyor. Üzerine düşüldükçe öğreniliyor bazı şeyler. Pes etme...
aynen kasiyorum hocam, o da beni kasiyor vazgecmek üzereyim. Js aşinalığım vardi ordan darti az biraz öğrendim ama şu arayuz kısmı ömrümü yedi. Bu arada12 senedir hobisel olarak yazılımla ilgileniyorum arayüz işlerinden nice projeler çöp oldu. Bu konuda çok doluyum hocam :D