Wordpress Bloğumun Yorum Bölümünden Şahsıma Edilen Küfür Hk.
-
Bu herifin yaptığıda yanına kar kalsın istemiyorum
Adliye'de tanıdık müdür var onada bir sorayım vs bakacam bir yoluna
çok külfetli değilse bir avukata vekalet versem o mu uğraşsa kazanacağım garanti zaten
ya herif bulunmazsa işte sıkıntı o
-
Hocam valla savcılık falan yalan olur gibi geliyor kendin çözmen lazım işi. Mesela birkaç ay önce bana birisi küfür etmişti, baya bi araştırdım ismi cismi telefonu, okulu, kaldığı yurt vs. hepsini topladım hiç beklemediği bi anda hayatı sikerticem... Klavye delikanlılığın sonu nasıl oluyormuş göstermek lazım böylelerine
smok3 tarafından 21/Kas/13 15:18 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam adamın kaçacağı çok nokta var.
internetimi kablosuz paylaşıyordum dese, sonra hdd sini değiştirse yada yeni pc kullanıyorsa artık hiçbirşey ispatlayamıyorsun.
+ evet savcılar pek ilgilenmiyor ama peşini bırakmak da koyuyor adama uğraşıcan dilekçene tüm ekleri iliştiricen gerisi şans.
-
Bir adam haber sitesinde kendisine hakaret edildi diye dava açıyor.
Adamı şak diye buluyorlar arkadaşı çıkıyor falan filan.
Kesinlikle teknik takibe girer bikere.
-
Tehdit var mı peki Serdar abi ? Eğer sadece küfür varsa pek bi şey olacağını sanmıyorum.Anca hakaret davası açıp tazminat alabilirsin.
-
Tehdit yok küfür var sadece
-
hocam savcılığa gidersen uzadıkça uzar iş ayrıca savcı kabul edecek mi bakalım şikayetini? diyelim etmedi. sen kendin ayrıca dava açabiliyorsun
hakaret davası. bu durumda avukatına vekalet vererek delilleride kendisine vererek işleme aldırabilirsin. ama külfeti masrafı ne olur bilemem. ha
bulurlar şahısı merak etme sen. ortada hakarette olduğundan ceza alır yüksek ihtimal. hakaret davasını kazandıktan sonra tazminat davası
açabilirsin. onuda kazanırsın zaten. fakat külfetli olur iş masraf bakımından.
-
Külfet bilginiz var mı daha önce bu tarz dava açmış avukata vermiş filan
-
SeRDaR bunu yazdı
150 lira mı ne dava açma parası alıyorlar bildiğim kadarıyla.
-
Citizen bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
150 lira mı ne dava açma parası alıyorlar bildiğim kadarıyla.
150 nedir abi bende daha yüksek bir miktar para sandım ben uğraşmasam avukatla toplam kaça mal olur.