Wordpress Bloğumun Yorum Bölümünden Şahsıma Edilen Küfür Hk.
-
SeRDaR bunu yazdıCitizen bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Külfet bilginiz var mı daha önce bu tarz dava açmış avukata vermiş filan
150 lira mı ne dava açma parası alıyorlar bildiğim kadarıyla.
150 nedir abi bende daha yüksek bir miktar para sandım ben uğraşmasam avukatla toplam kaça mal olur.
sabit değil ki sunulacak delillere göre değişir. bilirkişi raporu, tanık falan harca dahil edilir bunlar. en mantıklısı bir avukatla görüşmek. googlea yazıp arayıp sorun aynı şehirden bi avukata.
-
Hem konuyuy zıplatıyım hemde bir şey soracağım bazı davalarda adamlar 4-5 tane avukat müdahil ediyorlar şimdi mahkeme masrafları ve avukat masrafları kaybeden tarafa kitleniyor ya bu diğer avukatların toplam hespnin parasıda mı kitleniyor ?
o zaman adamı daha çok çökertmek için kesin kazanılacak davalra masus 10 avukat dahil edersin adamı batırdıkça batırırsın bu mümkün mü? -
SeRDaR bunu yazdı
Hem konuyuy zıplatıyım hemde bir şey soracağım bazı davalarda adamlar 4-5 tane avukat müdahil ediyorlar şimdi mahkeme masrafları ve avukat masrafları kaybeden tarafa kitleniyor ya bu diğer avukatların toplam hespnin parasıda mı kitleniyor ?
o zaman adamı daha çok çökertmek için kesin kazanılacak davalra masus 10 avukat dahil edersin adamı batırdıkça batırırsın bu mümkün mü?Fakat avukatlar senden de mutlaka pay alıyor :) ve kazansa bile geri vermiyor bu payı..
-
SeRDaR bunu yazdı
o zaman adamı daha çok çökertmek için kesin kazanılacak davalra masus 10 avukat dahil edersin adamı batırdıkça batırırsın bu mümkün mü?ya avukatlar çakallık edip karşı tarafla anlaşıp davayı sana yıkarlarsa ?
-
Oda avukatın allahsızlığı ne yapalım yani hocalar mesleğine saygısıs yoksa savcı bile olsa hikaye sen suçsuz olsan bile parar yer seni suçlu yapar icabında ona bakarsanız
ama %100 haklı olduğun dururmda örneğin şuan benim dururm gibi burada avukat ne yapabilecek?