Wordpress Temanın Demodaki Gibi Gözükmemesi Problemi
-
Web sitemi wordpress ile kurmak istedim ücretsiz temalar pek bişeye benzemiyor diye Themaforest den Bonsi isminde ücretli kurumsal bir tema satın aldım.
Onu sitenin demo halindeki gibi güzel kurumsal görünümde aynen yüklemeye çalışıyorum 4 gündür saçımı başımı yoldum bir türlü demo halindeki site gibi yapamadım. Gayet adi gayet basit bir görünümü var benim yüklemiş olduğum haliyle.
Bu sorunu nasıl çözebilirim? Sitenin dolu gözükmesini istiyorum ama bu temanın içi boş gibi geliyor bana.
Bu sorunu nasıl çözeceğimi bilen Mürid ve Mürideler hatta Şeyh Efendi Hazretleri lütfen yardım edin. -
hocam tema dokümanına baktın mı?
her temanın bi demo import özelliği oluyo onla import edince birebir demodaki gibi oluyo
-
yolbulucu bunu yazdı
her temanın bi demo import özelliği oluyo onla import edince birebir demodaki gibi oluyo
Bilmiyordum dosyanın içinde ReadMe veya benzeri bir dosya aradım hiçbirşey bulamadım. Nerden bulabilirim bunu?
-
TekrarTR-SCOPJE tarafından 25/Eki/21 21:44 tarihinde düzenlenmiştir
-
Tekrar gönderi
TR-SCOPJE tarafından 25/Eki/21 21:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Tekrar tekrar gönderilmiş post.
TR-SCOPJE tarafından 25/Eki/21 21:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Genelde Xml tarzında bir dosya oluyor onu temanın import kısmından yüklüyorsunuz yada bazıları kendi web sitesindende çektiriyor oda tema ayallarına demo yükle gibi bir şey olabilir
Özelliklerinde demo olduğunu belirtmişler
- Demo Import, Content and Sliders
-
TR-SCOPJE bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Bilmiyordum dosyanın içinde ReadMe veya benzeri bir dosya aradım hiçbirşey bulamadım. Nerden bulabilirim bunu?
indirdiğin temayı uplasana bi ?
-
aynı şey başıma gelmişti. tema sahibine ulaşıp wpadmin paylaştım. kendileri yaptı
-
tema kurulumunu yapacaksın
demolarını attıracaksın
sonrası edit
eskiden zordu bu işler şimdi amk bebeler bile yapıyo
-
engin01288 bunu yazdı
Genelde Xml tarzında bir dosya oluyor onu temanın import kısmından yüklüyorsunuz yada bazıları kendi web sitesindende çektiriyor oda tema ayallarına demo yükle gibi bir şey olabilir
Özelliklerinde demo olduğunu belirtmişler
- Demo Import, Content and Sliders
Böyle bir yol haritası yapmışlar. Link