Wordpress'te Tema Tasarlayarak Para Kazanmak.
-
Merhaba arkadaşlar bundan öncede domain fabrikası diye bir fikrim vardı, 3-4 tane domain reglettirdim ancak para falan alamadım. O yüzden daha mantıklı ve birazda kabiliyet gerektiren brişeye yöneliyorum. Wordpress tema tasarımıyla ilgili bir fikrim yok sadece WP kullanmayı biliyorum onuda 10 yaşında çocukta biliyor. Biraz araştırdım ve öğrenilmeyecek birşey olmadığını gördüm. Merak ettiğim iki şey var temaları nerede satacağım ve birisinin teması üzerinde değişiklik yapıp o temayı satabilirmiyim?
-
Hocam o konuyu hatırlıyorum bir çok arkadaş parayı nasıl alacaksın güven nasıl olacak vs gibi uyarmışlardı seni, gördüğüm kadarıyla haklıda çıkmışlar.
Soruna gelecek olursak Daft müridin konusu vardı Udemy'i istek alınır diye. Orada bir eğitim var Themeforestten nasıl 1 milyon $ kazanılır diye. İndirmiştim ben içerisinde psd tema tasarımı yada wordpress tema tasarımı yaparak bunu themeforestten nasıl satılacağının eğitimi vardı.
Eğer wordpress ten tema yapıp satarak para kazanmak istiyorsan kesinlikle bu satış işlemini themeforest üzerinden yapmalısın ve ingilizcen çok iyi olmalı teknik destek geri dönüşleri için.
Konuda bahsettiğim listeye şuradan ulaşabilirsin;
https://docs.google.com/document/d/1s1_2WBR4bFGzSZwO1kU9ifgGxX0c_9yHwIae-OqCgPY/edit
-
sezginari bunu yazdı
Hocam o konuyu hatırlıyorum bir çok arkadaş parayı nasıl alacaksın güven nasıl olacak vs gibi uyarmışlardı seni, gördüğüm kadarıyla haklıda çıkmışlar.
Soruna gelecek olursak Daft müridin konusu vardı Udemy'i istek alınır diye. Orada bir eğitim var Themeforestten nasıl 1 milyon $ kazanılır diye. İndirmiştim ben içerisinde psd tema tasarımı yada wordpress tema tasarımı yaparak bunu themeforestten nasıl satılacağının eğitimi vardı.
Eğer wordpress ten tema yapıp satarak para kazanmak istiyorsan kesinlikle bu satış işlemini themeforest üzerinden yapmalısın ve ingilizcen çok iyi olmalı teknik destek geri dönüşleri için.
https://docs.google.com/document/d/1s1_2WBR4bFGzSZwO1kU9ifgGxX0c_9yHwIae-OqCgPY/edit
teşekkür ederim hocam değerli yorumun içi daft'a pm attım geri dönüş bekliyorum, dediğin gibi saçma bir fikirdi domain üretmek kralınıda versen adam işi bitince bb çekiyor. herneyse yeni yorumları merak ediyorum asıl merak ettiğim farklı temalardan yama yapıp bir tema oluşturup satıp satamayacağım
-
sezginari bunu yazdı
tf tema kabul ettirmeyi kolay mı sanıyorsunuz aceba ?
-
Takip
-
HTML,CSS ve PHP öğrenmelisin. R10 senin için bir pazar olabilir. Themeforest başlangıç için çok güçlü bir pazar. Ürün kabul ettirebileceğini düşünmüyorum. Hevesin kırılmasın.
1234567B tarafından 02/Tem/15 11:06 tarihinde düzenlenmiştir -
1234567B bunu yazdı
HTML,CSS ve PHP öğrenmelisin. R10 senin için bir pazar olabilir. Themeforest başlangıç için çok güçlü bir pazar. Ürün kabul ettirebileceğini düşünmüyorum. Hevesin kırılmasın.
hocam uğraşır öğrenirim güzel tasarımlarda çıkarırım ortaya ama tf büyük biliyorum ama ne gibi şartlar arıyor bilgilendirirmisin
-
trooper bunu yazdısezginari bunu yazdı
tf tema kabul ettirmeyi kolay mı sanıyorsunuz aceba ?
üstad farkındaysan ben kolay diye birşey demedim böyle bir eğitim seti var dedim.
-
paranı vermeyen şerefsizler niye vermedi benm onu anlamadım ? herkes konuda aslan kaplan kesilmişti işi beğenirsem paranı veririm falan yazmışlardı hatta beğendim verecem yazmış birkaç kişi. kodumun klavye delikanlıları...
sana pm atıyorum hocam.
-
S0KR4T3S bunu yazdı1234567B bunu yazdı
hocam uğraşır öğrenirim güzel tasarımlarda çıkarırım ortaya ama tf büyük biliyorum ama ne gibi şartlar arıyor bilgilendirirmisin
Tf, büyük bir pazar olduğu için vitrine çıkaracağı ürünlerin kusursuz olmasını istiyor. Öyleki fonksiyonlara verdiğin isimlere, kodu yazarken kullandığın açıklama satırı ve tablara dikkat ediyorlar. Hiç unutmam meaningless function definition diyerek eklentimi reddetmişlerdi. Zaten başta giren herkes 5-6 reject yiyor. İş vitrine çıkmakla bitmiyor tabikide. Sürekli destek felsefesi hakim adamlarda. Ben malımı sattım gerisine karışmam mantığı ile yürütemezsin.
Biraz gerçekçi olmakta fayda var. Eğer HTML/CSS/PHP bilgin yoksa, themeforest üzerinde satan temaları inceleyip, satış rakamlarını hesaplayıp galeyana gelmek milli piyango bileti almaktan farksız. İlkten bir HTML/CSS/PHP öğren sonra WP Codex. Öğrencimisin bilmiyorum ama öğrenciysen TR piyasasıda seni doyurur. O konuda rahat olabilirsin.
1234567B tarafından 02/Tem/15 11:33 tarihinde düzenlenmiştir -
https://openload.io/f/IbIsnmSaK8k/themeforest-de-1-milyon-dolar-nasil-kazanirsiniz.7z
@S0KR4T3S
snrhsn tarafından 02/Tem/15 16:50 tarihinde düzenlenmiştir