Wordpress'te Tema Tasarlayarak Para Kazanmak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Hocam o konuyu hatırlıyorum bir çok arkadaş parayı nasıl alacaksın güven nasıl olacak vs gibi uyarmışlardı seni, gördüğüm kadarıyla haklıda çıkmışlar.

Soruna gelecek olursak Daft müridin konusu vardı Udemy'i istek alınır diye. Orada bir eğitim var Themeforestten nasıl 1 milyon $ kazanılır diye. İndirmiştim ben içerisinde psd tema tasarımı yada wordpress tema tasarımı yaparak bunu themeforestten nasıl satılacağının eğitimi vardı. 

Eğer wordpress ten tema yapıp satarak para kazanmak istiyorsan kesinlikle bu satış işlemini themeforest üzerinden yapmalısın ve ingilizcen çok iyi olmalı teknik destek geri dönüşleri için.

Konuda bahsettiğim listeye şuradan ulaşabilirsin;

https://docs.google.com/document/d/1s1_2WBR4bFGzSZwO1kU9ifgGxX0c_9yHwIae-OqCgPY/edit

kabul ettirme kriterleri birsey degıl snrakı destek vs olaylarına kıyasla.

para kazanan kısıler genelde ekıp olarak calısan kısıler. 

bırde o seti koyan nilthemes yada oyle bırsey 1m usd satısı yok amac bıraz reklam yapmak .

freelancer calıs yeterlı olur . ama bır sonra sıkerım senı ayagı cekıyorsun musterılere yogunluktan dolayı ve yavas yavas kaybedebılıyorsun o yuzden o sırada yanına ek personel almalısın 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

ben artık wordpress in biraz boku çıkdığı kanısındaym. satılan temalarda zaten gerçekten referanslı kaliteli temalar. alt yapısı bile 2 ay sürer. tasarımlar kodlamala vs. 1 kişi 4 ay minumum. pazarlama , kabul ettirme , reklam hit...zor iş hocam. daha kolayları var.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
Toplam Hit: 1581 Toplam Mesaj: 14
wp tema tasarlamak