Work And Travel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeren
    xeren's avatar
    Erkek

www.usawat.com yurtdisiegitimleri.com www.usawat.com  ,   www.isimizegitim.com  globaltr.org    

( bunların hepsi aynı bok)

sakın ola bunlardan uzak dur adamlar dolandırıcı millete işiniz hazır diyorlar bi gidiyorsun iş yok kalacak yer yok adamlar paranı alıyorlar sanada yol veriyorlar aman ha dikkatli olun

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

MYo icin gecerlımı bu arkadasşar bu konuda biilgilendiriseniz memnun olurum..Benım bıldıgım kadarıyla kalktı myo dan

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    böle birolar oluyo bunun için git başvur birine her bi haltınla ilgileniyolarr bi dünya da kolaylık sağlıyolar genelde millet alaskaya gidiyo ama geçen yaz bizim arkadaşlar gitti şanslarına balık bitmiş para kazanamadan döndüler.. ona göre..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    yaw bu işin özü şu 3-4 bin lira masrafın var.vize pasaport onlar hallediolar.En ii para Alaskada çünkü balık temizliosun başka bişey yok balık yoksa zarara giriosun kafadan.ama washington yada new jersey çok daha iimiş tavsiyem washington a felan gidin laptopunu alıosun kıyafetlerini alıosun üstüne verdiğin paranın enaz 2 katını kazanıp ayrıyetten dil öğrenebiliosun o kadar...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Referee
    Referee's avatar
    Erkek
    2 senedir gidiyorum bu sene de gitmeyi düşünüyorum, soruLarın oLurınız oLursa yardımcı oLmaya çaLışırım =)

Matrax ÇağLarın YeniLmez Barışçısı...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1905
    1905's avatar
    Erkek

Referee bunu yazdı:
    -----------------------------
    2 senedir gidiyorum bu sene de gitmeyi düşünüyorum, soruLarın oLurınız oLursa yardımcı oLmaya çaLışırım =)

dostum öncelikle yardım ettiğin için teşekkürler..

bende work and travelı ciddi ciddi düşünenlerdenim.. daha önce tecrübemiz olmadığı için kafama takılan birkaç soru var..  

biraz uzun sorular ama şimdiden teşekkürler cevaplar için :))

BİLGİSAYAR ile ilgili hangi alanlarda iş bulma imkanımız oluyor ?

aylık kazancımız ortalama ne kadar ?

bazı işyerleri konaklamayı karşılıyor diye biliyorum, biz kendimiz ayrı bi eve çıkmak istesek ne kadara maal olur ?

vize ve pasaportu cebe koyduktan sonra extra ne kadar para ile amerikaya gidebiliriz ?

amerikanın hangi bölgelerini (iş, yaşam, eğlence) olarak tavsiye edebilirsin ?

Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Referee
    Referee's avatar
    Erkek
    1905 bunu yazdı:

Referee bunu yazdı:

bende work and travelı ciddi ciddi düşünenlerdenim.. daha önce tecrübemiz olmadığı için kafama takılan birkaç soru var..  

bazı işyerleri konaklamayı karşılıyor diye biliyorum, biz kendimiz ayrı bi eve çıkmak istesek ne kadara maal olur ?

vize ve pasaportu cebe koyduktan sonra extra ne kadar para ile amerikaya gidebiliriz ?

Arkadaşım eLimden geLdiğince yardımcı oLmaya çaLışayım... SoruLarına sırayla cevap vermeye çaLışacağım...

--- BİLGİSAYAR ile ilgili hangi alanlarda iş bulma imkanımız oluyor ?

BiLdiğim kadarıyla yok, işLer geneLde sezonLuk işLer oLuyor sadece yaz dönemi için geçerLi ama sen istersen kendin oraya gittikten sonra kendi çabaLarınla buLabiLirsin, meseLa benim arkadaşlarım SeattLe'da amazon.com'un deposunda çaLışmışLardı. Bir de bu J1 vizesinin staj tarzında olanı var eğer staj ayarLayıp 1 sene orada kaLmayı düşünürsen biLgisayarLa iLgiLi iş de buLabiLirsin çünkü bu tarz iş yerLeri sezonLuk işçi çaLıştırmayı çok tercih etmiyorLar.

--- aylık kazancımız ortalama ne kadar ?

AsLında orada ayLık diye birşey yok, çaLıştığın saat başı para aLıyorsun, günde 8 saat çalıştıktan sonra overtimea geçiyor yani normal ücretin bir buçuk katını aLmaya başLıyorsun... Bir restaurantta ya da oteLde çaLışırsan normaL kazancının yanında bahşiş de iyi getiri sağLar, ALaska var bir de, orada da normaLde saatte 7.50$ civarı kazanıyorLar ama günde ortaLama 15-16 saat çaLışıyorLar o yüzden kazanç yüksek oLuyor yani günde 180$ civarı kazanma şansın var ama işLer hakkaten koLay değiL... Amerika'nın diğer eyaLetLerinde ortaLama saaatte 10$ civarı geLirin oLur ama fazLa overtime yapamazsın haftada 40 saat falan oLur, ALaskada deLi gibi overtime yaparsın, hani geneL birşey söyLemek gerekirse araLıksız çaLışırsan ayLık 3000$ kazanırsın ALaska'da, tabi garanti değiL baLık oLmazsa çok az da kazanabiLirsin, kısmet işi yani =)

--- bazı işyerleri konaklamayı karşılıyor diye biliyorum, biz kendimiz ayrı bi eve çıkmak istesek ne kadara maal olur ?

Evet bazı işyerLeri çaLışanLarına konakLama imkanı sağLıyorLar ama bazı durumLarda bunu senin karşıLaman gerekebiLiyor, meseLa New York'a gittiğini düşünürsek ortaLama 1000$ ayLık kirası oLur kaldığın yerin ve 4 kişi kaLsanız kişi başı 250$ ödersiniz, yemek falan derken biraz fazLa masrafın olabiLir... Buradan gönderen şirketLer bir yere kadar yardım etseLer de oraya gittikten sonra herşey sana bağLı kimse geLip koLundan tutup seni oraya buraya götürmez her işini kendin haLLetmen gerekir, şirkete çok güvenip iş yapmamaLısın, her zaman işini sağLama aLmakta fayda var...

--- vize ve pasaportu cebe koyduktan sonra extra ne kadar para ile amerikaya gidebiliriz ?

Şimdi şirkete bir miktar para vermen gerekecek bu para 1300$ civarı olacaktır ama gerçekten gitmek istiyorsan bu işLe uğraşan arkadaşlarım var bu fiyatta ve uçak biLetini ucuza buLmanda yardımcı oLmaya çaLışırım, daha sonra uçak biLeti için bir miktar para gidecektir bu da 650£ civarı olacaktır, yanına da bir mikar harçLık aLman yeterLi, 500$ işini görecektir...

--- amerikanın hangi bölgelerini (iş, yaşam, eğlence) olarak tavsiye edebilirsin ?

Amerika Türkiye'nin tersine doğusu batısına göre daha çok geLişmiş bir üLke ama (doğudan batıya bir çok yerine gittim) her yeri gerçekten çok bakımLı ve üst düzey, her yerde eğLenecek mekanLar buLabiLirsin, eğLenceye çok önem veriyorLar. Bir miktar çaLıştıktan sonra paranı cebine koyarsın kafa dengi bir kaç arkadaş ta buLdun mu hayat senindir, sanki bir fiLm karesinden çıkmış gibi hissedersin kendini, araba kiraLar Amerika'nın bir başından diğer bir başına gidersin, yapamayacağın şey yok yani ama gidersen eğer inan hiç pişman oLmazsın, hayatında böyLe bir tecrübeyi kaç defa yaşayabiLirsin ki...

Umarım faydaLı oLmuştur... ;)

Matrax ÇağLarın YeniLmez Barışçısı...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    1905 bunu yazdı:

Referee bunu yazdı:

http://www.turkishwat.com/bilgisayar-isleri-t3202.html?t=3202

Incele bakalim 

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

walla ben de düşünüodum dolar bu seviyeye gelmeden önce ama artık zor neyse şunları biliorum:

Bi kere Work and Travl(WAT) şirketinin önemli olduğunu söylemeliyim.Sağladığı olanaklar ve çalışma yerleri.

sonra ingilizcenin iyi olması lazım.en azından insanlarla anlaşabilecek kadar.

USA de Miami öneririm hatta mümkünse Florida.İngilizcen iyiyse muhtemelen tezgahtar olacaksındır ya da benzeri bişey yani insanlarla iletişim halinde olan biri olacaksındır. 21 yaş altı diskolara giremio onu biliorum:Dbaşka da aklıma gelmio.

Ama gerçekten güzel bişey şu dolar düşerse giderim inşallah.

NEDEN? (soru olarak)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    tam gitmeye karar verdim dolar uctu sansa bak ya

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 9041 Toplam Mesaj: 43