folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder World Of Warcraft Hakkında..

World Of Warcraft Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Warcrafta başlamay düşünüyorum hocalar.oynayanlar varsa bilgi verirse sevinirim..

oynayabilmek için belli bir ücret gerekiyormuş sanırım?

oyunun amacı nedir?

grafikler vs. nasıldır?

nasıl başlıycam?

sistem gereksinimleri fazla mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

World of warcraft ı diosun herhalde ?

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

venom88 bunu yazdı:
    -----------------------------

World of warcraft ı diosun herhalde ?

evet hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Aylık üçret 20 lira çivarı bişey kredi kartını tanımlıyorsun ayı günü gelinçe otomatik çekiyor grafik ayarlarını ortalama kalitede oynamak için 9600gt ayarında bir ekran kartı çift çekirdek bir işlemçi yeterli olaçaktır.

Oyuna gelirsek oyun şimdiye kadar gelmiş geçmiş classındaki en iyi oyundur sürekli gelişen değişen bir yapısı var oyuna başlamak için şu an en uygun zaman yeni patch ile bütün classların talent ve skilleri yeniden düzenlendi expansion paketide yılbaşında geliçek şu anda tam char level up yapma zamanı.

Gelelim inçe ayrıntılara wowun ilk paketini aldın gittin eve kurdun ilk ayda beleş zaten başladın oynamaya 60 level olunça Tbc olarak gereçen expansion paketini alıp charını 70 levele getirdin sonrada en son Lich king paketini aldın 80 ledin bu paketleri almadan charın 60 dan 70 ordanda 80 e getiremezsin bunu unutma :D

Level kasmak wowda kolaydır etrafda sarı ünlem işareti olan adamlardan tıklayıp questleri alıp haritadan bakarak birazda zekanı kullanarak hızlıça level atlayabilirsin questlerde yardımçı olması için bir dünya addonlar var.

Addon dediğim nedir wowun içinde kullanılmak üzere yazılmış küçük programlar diyebilir oyundaki skillerin bulunduğu barlardan tut karşına çıkan herşeyi şeklini ve altında yazan bilgileri değitirebilen yarrdımçı araçlardır.Bu sitede bol miktarda mevcuttur. http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/default.aspx

Wowda oyun 80 den sonra başlar diğer benzeri bazı oyunlardaki gibi amaç son levele gelmek değil 80 levele gelip ortamlara akmaktır :)=

Ortamlara gelirsek topluça kapışma mekanları olan battlegroundlar var adama gidip sıraya giriosun sıran gelinçe seni o haritaya ışınlıyor başlıosun kafa göz yarmaya :D Bir kaç arkadaş bir araya gelip 2vs2 yada 3vs3 arenaya girebilirsin burda sizi küçük bir mekana ışınlıyor karşı tarafdaki 2 yada 3 elemanı arkadaşlarınla kesmeye çalışıyorsun :D oldukça taktik ve beçeri isteyen bir yerdir sölim.Yada bir guilde girip instance kasabilirsin 25 yada 10 adam bir araya gidip özel yerlerde bossları kesmeye çalışıyorsun oda zevklidir.

Hangi class oynim dersen şu anda diğerlerine göre üstün olarak ben adama kafa göz dalıçam clası paladin ve druiddir.Yok ben uzaktan büyü ataçam dersende Mage tavsiye ederim oyunda 2 tane ana ırk vardır 1-Alliance olarak geçen insan tarafı 2-Yaratıklar diyebilçemiz horde tarafı Charını açmadan önçe türklerin daha çok olduğu serverları netten araştırabilir oralarda charını açabilir daha fazla yardım alabilirsin daha fazla detaya girmim kafan karışmasın :D

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Uygun fiyata Burning Crusade patchli acc satabilirim. 

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:

Warcrafta başlamay düşünüyorum hocalar.oynayanlar varsa bilgi verirse sevinirim..

oynayabilmek için belli bir ücret gerekiyormuş sanırım?

oyunun amacı nedir?

grafikler vs. nasıldır?

nasıl başlıycam?

sistem gereksinimleri fazla mı?

öncelikle oynayanların çoğu başlama diyeceklerdir çünkü bir süre sonra zamanın büyük bir kısmını senden almaya başlıyor oyun, ha ben kendime hakimim belli bir süre ayırırım kendime raid yapar çıkarım diyosan başka. oynamak için aylık bir ücret ödemen gerekiyor şu an ne kadar olduğunu tam bilmiyorum ama 19 tl ye pre-paid satanlar vardı aylık forum.wow-turk ten paid satan güvenilir kişiler var takip edebilirsin. oyun world of warcraft, burnin crusade ve wrath of the lich king olmak üzere 3 ddvd dir fakat bunları yükledikten sonra hayvani bir patch yüklemen gerekecek toplamda oyun 15-20 GB gibi bir yer kaplar pc de en son patch 4.01xx dir patchleri --http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors_%28old_patches%29 oyundaki amaç kendine bir sınıf ve bir ırk seçerek karekterini geliştirmeye çalışıyosun 1 lvl bir karekterle başlarsın 80 e kadar kasarsın aam oyun 80 lvl dan sonra başlar pvp ya da pve diye ikiye ayrılıyor pvp batlegroundlar ve arena olmak üzere ikiye ayrılıyor arena yaparsan 2v2, 3v3 5v5 takınlar olur kafa dengi birilerini bulursan takım kurarsın rating alırsın world pvp ölü durumda warcrafta ama cataclysmle world pvp geri dönecek diyorlar pvp si iyiden iyiye saracak yani işin diğer kısmı pve, pve biraz guild işi karekterini 80 yapıp bireaz emblem toplayıp birazda pug raidlerde üst baş yaparsan ortalama bi guilde girebilirsin pve nin tadı raidlerdir dungeonlar ölü durumda bi süre sonra sıkıyor ama emblem kasmak için mecbur dungeon yapacaksın raidler de elite bossları kesmeye çalışıp item düşürüp karekterini olabildiğnce geliştriceksin fakat raidlerde öyle ha diyim girilip kesilecek bosslar olmaz taktik bilmen şart 10 kişilik ve 25 kişilik raidler olur her kişinin ayrı bir rolü vardır taktiğe göre hareket etmen şart biri sıçarsa wipe yersiniz (raid yatar yani sinir stress olayları ) karekterini iyi tanıman şart o yüzden 1 den 80 e kadar karekterini tanımak için takılırsın zaten, oyun haritası çok büyüktür 1 den 60 a kadar iki kıta da takılırsın kalimdor ve eastern kingdoms, 60 dan sonra outland 70 den sonra northrend 80 e kadar kasarsın..sistem gereksinimileri çok fazla olmamakla beraber ortalama bir ekran kartı ve bağlantın olsa iyi olur bir de min 2gb ram grafikleri bütün online oyunlarınkinden iyidir cataclysmle yeni bir grafik motoru gelecek diyorlar.. başkaca sorun olursa cevaplamaya çalışırım...

çok uzakta uzak denizlerde...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

hocam bladefist de var bi accountum.

bütün patchlere sahibim (World of Warcraft®: Wrath of the Lich King® EUR 34,99=£29.99

ve 

World of Warcraft®: The Burning Crusade® EUR 14,99 =£9.99)

bunlarla beraber:

80 lvl paladin (tank ve dps) dps de 4,7 k gs var. tank da da 4,8 civarı olması lazım hatırladıgım kadarıyla.

60 küsür lvl druid (65 olabilir, yalan söylemiş olmayım)

60 lvl death knight

ve

4 tane epic item (druid, warlock, mage, shaman ve hunter için gerekli olan epic itemler.)

bi kaç tane de düşük lvl li karakterlerim mevcut. (bladefist de hepsi) ayrıca oyunda türk guildi olan Anatolia dayım ve oyunda arkadaş çevrem de var :)

3 ay fln oynadım oyunu sıkıldım. şuanda boşta duruyor account. istersen uygun fiyata bırakabilirim sana.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

detaylı açıklamalar için saolun müridler..hafiften başlıycam bakalım.

biraz öğreniyim oyun ona göre acc satın alabilirim eğer sararsa..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:

detaylı açıklamalar için saolun müridler..hafiften başlıycam bakalım.

biraz öğreniyim oyun ona göre acc satın alabilirim eğer sararsa..

---------

hocam sen oyuna başlamak için patchlere para vermiycekmisin zaten ? ben diyorum ki, patchlere verıcegın parayı bana ver ben sana accountu verıyım. hem sen hem ben kazanıyım. patchler accountlara verılıyor zaten. patch satın alınca accountun upgrade olmuş oluyor. örnek veriyorum, oyunu satın aldıgında b şehrine gidemiyorsan ve z x itemlerini alamıyorsan 1. patchı satın aldıkdan sonra b şehrine gidebilir, z ve x itemlerini satın alabilirsin. anlatabildim mi ?

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Dışardan Account alaçaksan %100 tanıdığın bildiğin birisinden alman lazım çünkü call back yapıyorlar yane sen alıosun accountu 3 ay oynuosun sonra bunu sana satan vatandaş bir mail atıo kimlik fotokopisi vs ile accountu geri alıyor sende ortada kalıosun bunlara dikkat etmen lazım.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

venom88 bunu yazdı:

Dışardan Account alaçaksan %100 tanıdığın bildiğin birisinden alman lazım çünkü call back yapıyorlar yane sen alıosun accountu 3 ay oynuosun sonra bunu sana satan vatandaş bir mail atıo kimlik fotokopisi vs ile accountu geri alıyor sende ortada kalıosun bunlara dikkat etmen lazım.

kimlik fotokopisi fln ne alaka hocam ? alıcam direk herşeyi kendi üzerine alıcak zaten. adres bilgisi, isim soy isim, telefon vb. mail adresinide değiştirdikden sorna zannetmiyorum geri alabileceklerini.

Toplam Hit: 2160 Toplam Mesaj: 14