folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder World Of Warcraft Hakkında..

World Of Warcraft Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:
    -----------------------------

venom88 bunu yazdı:

Dışardan Account alaçaksan %100 tanıdığın bildiğin birisinden alman lazım çünkü call back yapıyorlar yane sen alıosun accountu 3 ay oynuosun sonra bunu sana satan vatandaş bir mail atıo kimlik fotokopisi vs ile accountu geri alıyor sende ortada kalıosun bunlara dikkat etmen lazım.

kimlik fotokopisi fln ne alaka hocam ? alıcam direk herşeyi kendi üzerine alıcak zaten. adres bilgisi, isim soy isim, telefon vb. mail adresinide değiştirdikden sorna zannetmiyorum geri alabileceklerini.

Wow-turk forumlarına biraz bak ne demek istedimi daha iyi anlıçaksın mail ve acccoutu üstüne alman yeterli değil accountu ilk açıldığındaki kayıt edilmiş olan kimlik bilgileriyle hatta ödeme yaptığın kredi kartı bilgileriyle bile accountu geri alabiliyorsun o yüzden wowda account almak sakat işdir.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

aldık bakalım dvdsini..şu lanet 5 gblık patch dosyası beni deli etti deliiii....bilizard downloaderdan inmedi firewall hatası verdi hotfileden indirioruz bakalım inş olucak..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

firewall hatası her zaman verir. öyle yapınca kapatıp açıyordum ben downloaderi. bilgin olsun.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 2159 Toplam Mesaj: 14