folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder World Of Warcraft"A Gelin

World Of Warcraft"A Gelin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Dünyanın en iyi rol yapma oyunlarından biri olan WoW'a gelin.(Hatta en iyisi)
    Knight Online, Ragnorog Online, SilkRoad gibi oyunları oynadıysanız bu oyun hepsinden daha büyük bir evreni kapsıyor.
    Level dergisi okurları bilir Ağustos sayısında Level tüm insanlıga büyük bir kıyak yapıor ve 14 günlük bedava Wow veriyor.(Reklam deildir oynamak isteyenlere bilgi olsun icin söylüyorum)
    Warcraft dünyasında hepinizi bekliorum arkadaslar bende Wow oynuorum ama 62 lwl human palandin oldugum icin clandan bir tek ayrılmada atıyorlar bundan dolayı siz kendi basınızın caresine bakarsınız :D)
    PvP savasları süper bence bu Agustos sayısını kacırmayın derim 14 gün boyunca sizi bilgisayarınıza kilitleyebilir
    Yalnız bunda Knight'taki gibi hile yok Haziran ayında 60BİN oyuncunun accauntları banlandı benden söylemesi

I find your lack of faith disturbing.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek
    herseyi anladim ben de wow oyuncusuyum da... 62 level nasil oldun onu anlamadim :D bence postunu duzelt ya da salladiysan bi daha sallama cunku en fazla 60lvl olunuyor... ayrica klan degil guild onun adi wow'da.

Gökler Yerler Bir Olmuş, Sonsuz Sıfırdan Fazlaymış.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    World of Warcraft: The Burning Crusade Beta Testerim su an durduruldu ama tekrar olacak
    ayrıca yakında 2 yeni ırk gelecek en önemli olan bu;
    Alliancelere Draenei, Hordelere Blood Elves
    Ben Knighttada Beta Testerdim :D (KE)
    Ayrıca The Burning Crusade'de lwl sınırı 70'e cıkıyor az kaldı ama cıkmasına beklein
    Ne guildi bea abicim ya :) hem WoW hem Knight kafayı karıstırıo ben toptan tüm hepsine clan diorum
    Ayrıca bakınız:http://www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/faq.html

I find your lack of faith disturbing.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek
    ugrasilmaz abi ya bi kaptirdin mi ... walla allah muhafaza.

Warcraft Fantezi dunyasidir kitaplari oyunlariyla insani baska diyarlara goturen fantastik maceradir. kalite dir .

fazla kaptirmamak gerekiyor kanımca :D

ID no su 19140 olan mürid
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    DeCaMeRoN :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Hocam ben bugun karfura gittim de dergi yokmus a.q..Ama yarın muhakkak alcam fakat bi kac sorum olacak dergiyi alanlara...Simdi wow u paralı serverda oynamak icin bildigim kadari ile orjinal cd istior...Simdi bende orjinal cd yok..Hatta korsanı bile yok..Dergi sadece oyunun kredisini mi veriyor.Yoksa cd de veriyormu...Yani bilgisayarında wow ile ilgili herhangi bi dosyası eklentisi bulunmayan ben dergiyi aldıgımda wow oynayabilecekmiyim????Bi cevaplarsanız sevinirim...Bugun ayın 5 i mutlaka alan olmustur...

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    ko gibi bi bebe oyunundan zor kkurtuldum ve wow un ne derece super bi oyun oldugunu biliom baslarsam duramam öss'm war kardeşim bırakın beni :P

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    compi deca oynuomu wow? ogame kasıo sanıodum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    bir ara varan 1 varan 2 vurmuştu decameron onları forumda aratırsan mutlaka ilgini cekicektir wow la ilgili;)
    wow oynuordu eskiden ama hala oynuormu bilemiorum,ogame ide bıraktı die hatırlıorm ama en güzel cevabı kendisi verir
    computerwolf un bahsettigi varan hikayeleri sanırım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikadir
    delikadir's avatar
    Erkek
    zükerim amk silkroda bağlandım ir yüzünden :D kral oldum eccük geleni geçeni kesiyom aramızda kalsın bot da var :P bide wow çıkartmayın lütfen

Benim için havada orta parmaklar Gören adam sanır hepsi yavşaklar son kalenderi delikadir size patlar zevki sefa sizin uçun alçaklar "www.zirvesoft.com -The great 3 people Programming Army"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Gencler dergiyi alan yokmu a.q? Bi yardım cekseniz...Hadi optum gozlerinizden...

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
Toplam Hit: 1933 Toplam Mesaj: 15