World Of Warcraft"A Gelin
-
dergiyi alınca 1 tasla 3 kus vurmus oluyosunuz hem 4,5 gb lık wow un tam surumu hem 14 günlük deneme sürümü hemde 1.11.0 patch i size bi tane cd key veriyolar onla yeni acc acıyosunuz acc acerken sizden kart numarası isticek formalıte icabı para cekmıcekler yani acc ı actıktan sonra oyna girip realmınızı seciyosunuz ve baslıyosunuz bu deneme surumunun dez avantajları cok en cok lvl 20 olabiliyorsunuz cantada 10 altından fazlasını alamıyosunuz ama yine de offical server ın tadını alıyosunuz 20.lvl a geldiniz ve ben daha oynucam diosanız gidip orj. wow u alıyosunuz içinden cıkan key le acc unuzu deneme surumunden tam surum yapıyosunuz ve 20. lvl dan devam ediyosunuz ben girdim ama sıkıldım 2 gunde anca lvl 10 size tavsiyem gidip private server larda oynayın ozellikle funserver larda officalk server tadını ve kalıtesini alamzsınız ama yine acayip zevklı 1 gun içerisinde lvl 255 olursunuz private server lara ozel silahları armorları alırsınız mesela 9999999 attack lı silahlar iyi bi armor set giydiginizde hp niz 100k civarı olur cantanızda onbinlerce altın olur vs.vs.. yani kısacası offical server lardan daha eglenceli eger private server larda oynamak isyosanız pm den mesaj atabilirsiniz
-
eywallah yarın ilk isim level almak olacak...
-
konyaya daha dün geldi ak... :D
-
yaw silkroad oynayanlara soracam benim silkroad da karakter y andan yemişler gibi koşuo bu benim mallıktan mı kaynaklanıo herkes de mi böle bi de daha towndan yeni çıkıom daa thief denen dallamalar öldürüo la bi bismilah aq bi durun bi iki şey biz kesek sonra dalın ama yoook.
Toplam Hit: 1930 Toplam Mesaj: 15