folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder World Of Wawrcraft Kurulum

World Of Wawrcraft Kurulum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

oyunu yeni aldım dvd den oyunu kurdumcreate account kısmından account oluşturdum bi takım güncelleştirmeler yaptı kafasına göre sonra 1.9 gb boyutunda bi dosya kurmaya başladıbu normal mi yoksa ben mi bi yerlerde yanlış yapıyrm.. yardıcı olursanız sevinirim arkadaşlar...

çok uzakta uzak denizlerde...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    hocam internet uzerınden oynuyorsan buyuk bır ıhtımal normaldır cok gzl oyundur ben bı aralar delisiydim ama ben net uzerınde oynamadım normald onun boyutuda 900mb flndı bence normaldır hocam

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    eyv metin saolasın umarım sürekli böyle büyük patcler yüklemiyordur :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek
    valla kardeş ben sana hemen gerekli açıklamayı yapayım eğer burning crusade ve wrath of the lich king ek paketlerini almadıysan çok fazla güncelleştirme var ve bazılarının büyüklükleri gerçekten fazla... ayrıca o ek paketleri almazsan 60 levelde yukarı çıkamıyorsun... burning crusade alırsan 70 e kadar çıkarsın esas boyut olan 8 i vurmak için son güncelleme paketini satın alman gerekir ki artık bütün action oralarda

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

Milamber bunu yazdı:
    -----------------------------
    valla kardeş ben sana hemen gerekli açıklamayı yapayım eğer burning crusade ve wrath of the lich king ek paketlerini almadıysan çok fazla güncelleştirme var ve bazılarının büyüklükleri gerçekten fazla... ayrıca o ek paketleri almazsan 60 levelde yukarı çıkamıyorsun... burning crusade alırsan 70 e kadar çıkarsın esas boyut olan 8 i vurmak için son güncelleme paketini satın alman gerekir ki artık bütün action oralarda

btc ve wtl ikisinide aldım 1.9 luk patchi yükledikten sonra ikisinide yüklemeyi düşünüyordum..patch yapmadan mı yüklemem gerekiyor acaba ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek
    hoca sen arka arkaya 3 pakedide yükle ondan sonra launcherı aç o yapsın patchleri kendisi bulur o...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

ilk başta hayvansı patchler yapıyo. dünde  450 mb lik bişi yaptı.oyunun versiyonu şuan 3.2 de

aranızda oynayan warsa armory  versin :D

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Lightning%27s+Blade&n=Vexta

edit1: 5 aydır oynamıyodum   gearım biraz eski kalmış :( bu ay yeni döndüm oyuna

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Patchleri ile beraber oyun 11.9 Mb idi 2 ay önce.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

patchi indirirken blizzard downloader 'da görünen down. hızı yerlerde sürünüyor fakat upload hızı sabit 26 kb lerde kaspersky int security kullanıyorum onu kapattım portforward tan port açtım fakat down hızı berbat durumda  airties modem kullanıyorum sabit ip ve port işlemleri tamam onda sorun yok down hızı neden düşük olabilir ? upload normal gözüküyor o uploada göre benim 100 lerde indirme yapmam lazım 1mbit bağlantı kullanıyorum

bu da trafik akışını gösteren link

http://img269.imageshack.us/i/adszxoo.jpg/

edit: artı olarak downloader arayüzünde arka planda güvenlik duvarı çalışıyor diye uyarı yazısı var kapalı halbuki

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

sau_nightmare bunu yazdı:

patchi indirirken blizzard downloader 'da görünen down. hızı yerlerde sürünüyor fakat upload hızı sabit 26 kb lerde kaspersky int security kullanıyorum onu kapattım portforward tan port açtım fakat down hızı berbat durumda  airties modem kullanıyorum sabit ip ve port işlemleri tamam onda sorun yok down hızı neden düşük olabilir ? upload normal gözüküyor o uploada göre benim 100 lerde indirme yapmam lazım 1mbit bağlantı kullanıyorum

bu da trafik akışını gösteren link

http://img269.imageshack.us/i/adszxoo.jpg/

Kardeş onun önüne geçmenin bir yolu yok malesef. Zaten patchleri genelde Blizzard'ın kendi sunucusundan değil de, diğer kullanıcılardan çekiyorsun mecburen. Sana tavsiyem allakhazam.com du galiba, bu tür sitelerde patchleri sıra ile rapidshare'e yüklü olarak bulabiliyorsun. Bu şekilde her daim daha hızlı indirirsin.

Rapid meleği bir arkadaşımızdan da üyelik alırsan, eğer sahip değilsen, çok hızlı bir şekilde bitirirsin. Çünkü benim bildiğim patchleri Launcher ile yüklemeye ömür dayanmıyor.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Bi ara WOW'u private serverlarda oynamistim cileden cikmistim.

Official'dan sasmayin haci. :)

Bendede patch yaparken yerlerde surunuyordu hiz.

Abaniyodu ama o zaman herkes, 1. ek paketi zamaninda oyleydi simdi nedendir bilmem.

Kac tane acc patlattmistim  60lik 70lik simdi utanirim yaptiklarimdan dolayi :D

I find your lack of faith disturbing.
Toplam Hit: 2321 Toplam Mesaj: 28