folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder World Of Wawrcraft Kurulum

World Of Wawrcraft Kurulum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Evet GB Avrupa oluyor. Benim verdiğim siteden indirmene gerek yok artık. Wiki hiç aklıma gelmemişti unutmuşum. Wiki'den indir daha iyi.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    çok saolun arkadaşlar büyük dertten kurtardınız valla :)

çok uzakta uzak denizlerde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

En son 80 level paketi geldi ve üstüne oldukça patch geldi. Hatırladıgıma göre bendeki oyun en son 13gb'tı.

Yeni patchler geldiyse artımıştır.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
    Sen en iyisi oyunu ful oynayan birinden oyunu kurulmuş halini al dosyayı direk olarak alman yeterli olaçaktır.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    valla o oyunun patchleri beni bitirdi ztn oyundan fazla patchini indirdim.Benim tavsiyem launcherden sakın indirme 500 mb lık patch i 2 saatte zor indirip kurabildim.Wowwiki gibi sitelerden paşalar gibi flashgetle falan çek sonra kendin kur derim.Tabi us veya gb olayına çok dikkat et boşuna indirirsin siteden.Anlamak İçin de oyunu kurduğun yere git orda data klasörüne gir orda bi klasör var enGB veya enUS yazar ona göre indir patchleri

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek
    şuan son hali 18 GB galiba hacılar yarısı patch ztn oyunun eventler için bile patch çıkarıolar ama küçük oluyo onlar tabi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

Bende armory vereyim http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Hicadoola birde bu var http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Kuul

Bu aralar pek girmiyorum gear falan baya geri kaldı. 

Toplam Hit: 2320 Toplam Mesaj: 28