Wow Oynamak İstiyorum Sorularımvar
-
1-bikerwmi ödwme yapıyoruz belirli aralıklarlamı
2-oyunu türkçe oynamak istiyorum mümkünmü
3-çeşitli ek paketlervar lighc king panderia gibi bunlar tamamen farklı senaryolarmı birbirinin tamamlayıcısı devamı niteliğindemi
-
1-bikerwmi ödwme yapıyoruz belirli aralıklarlamı
oyunun cd paraları var toplamda 5 paket var vanillia - Burning crusade - wrath of the lich king - cataclysm - pandaria
ama ilk 4 paket bir arada satılıyo bi ara kampanya vardı 10euro'ydu şuan kaç para bilmiyorum şuan tekli olarak panda satılıyo kampanyalar çok oluyo arada güzel denk getirip ucuza alabilirsin
ama oyunda play-time olayı var ilk aldığın toplu paket sana 1 ay game-time vericek sonrasında alıcağın yere göre aylık(2,3,4) para ödemen gerekli
2-oyunu türkçe oynamak istiyorum mümkünmü
hayır değil
3-çeşitli ek paketlervar lighc king panderia gibi bunlar tamamen farklı senaryolarmı birbirinin tamamlayıcısı devamı niteliğindemi
hepsinde işlenen konular farklı bi hikaye bütünü var. wowu RP yaparakta oynayabilirsin ingilizcen iyiyse fantastik dünya seni baya bağlar ve yeni paket yolda
http://eu.battle.net/wow/en/warlords-of-draenor/
-
1-) Yanlış hatırlamıyorsam aldığın accountta ilk 20 levele ulaşana kadar free. Daha sonra 2 aylık 50 lira olması lazım.
2-) Hiç duymadım türkçe oynanma muhabbetinin olduğunu olsaydı duyardım heralde. :)3-) Şu anda oyun sürümü "Mist of pandaria". Oyuna başladığında burdan başlarsın. Hani "Wrath of the lich king" yada "Burning Crusade" la şu anda orjinal serverda oynaman mümkün değil sanırım. Ama beleş serverlarda her versiyona göre bulabilirsin.
-
hacı bende tekrardan bir başlamak istiyorum birlikte girebiliriz :D
zaten çok adam olunca zevkli oluyor tek başına ekmeksiz patates kızartması gibidir wow
-
mRBerkay bunu yazdı
zaten çok adam olunca zevkli oluyor tek başına ekmeksiz patates kızartması gibidir wow
dreanor gelene kadar playtime almıycaktım molten-wow da oynuyorum ama buglar beni benden alıyo şöyle outlandde veya başka kalabalık bi realmde pvp mi yapsak napsak :D
-
Hacı çevrende oynayan birileri yoksa sıkıntı çekebilirsin oynarken.
-
1- oyunun cdlerini yada cd keylerini alırken para veriyorsun. her paket paraydı eskiden. şuan panda dahil (full paket yani) alırsan ucuza gelir. ama yakında yeni bi expantion paket gelicek. bilgin olsun.
oyuna aylık yada 2 aylık pre-paid alırcaksın sürekli. 1 aylık blizzde 13 dolar, 2 aylık tr de 60 lira civarı.
2- oyunu tr oynayamazsın. yaması yok.
3- paketleri almazsan, mesela en son lich king de kalırsan ve pandayı almazsan, 85 de kalırsın lvl olarak. 90 a kadar kasabilmek içinde pandayı alman şart. yeni gelen expantion ile 100 lvl gelicek. baya değişik olaylarda gelicek.
oyun aslında çok sürükleyici. meslek olayları var. v.s. bende baya oynadım. 90 lvlden sonra bu kezde item lvl muhabbeti başlıyor. raidlere dungeonlara girceksin. onlar başlı başına zaten çok sarıyo.
istersen kendi hesabımı sana satarım. panda dahil bütün hesaplar var. 2 tane 90 lvl çar var. main çarım sağlamdır. 2 talent ağacıda full epic.
feral druid oynaryabilirsen manyak zevkli bi karakter.
-
Gencler mayis ayinda baslayabiliriz istersreniz :D mist pf pamdaria yi almadim hala yeni paket cikmadan once kelepir fiyata duser
-
DaSpOnGe bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
dreanor gelene kadar playtime almıycaktım molten-wow da oynuyorum ama buglar beni benden alıyo şöyle outlandde veya başka kalabalık bi realmde pvp mi yapsak napsak :D
hacı moltende oynanır mı ya :D
şöyle normal olarak ilk baştan başlayıp kasalım diyorum ben olmaz mı öyle :D
-
mRBerkay bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
hacı moltende oynanır mı ya :D
şöyle normal olarak ilk baştan başlayıp kasalım diyorum ben olmaz mı öyle :D
benim twisting nether'da hpala m var 566ilvl da var :W ama tw pve ağırlıklı bir realm tabi artık yeni pakete kadar SoO'nun hcsinide sanırım adamlar farmlıyodur zaten bi süreden sonra yeni paket gelene kadar oyunda pvp muhabbeti hakim
biz 3-4 arkadaş sürekli geçsek mi tekrar retaile muhabbeti döndürüyoduk gelicekler olursada yaparız aslında bişeyler güzel olur
-
Ben de başlamak istiyorum, eğer başlayacak olursanız bana pm atın ya