Www.Betamus.Com | E-Ticaret Hakkında Herşey
-
Merhaba müritcanlar
Gerek tahribat içerisinde olsun gerek özelden olsun, e-Ticaretle alakalı çok fazla soru ile muhattap olmak zorunda kaldım. Aklımda e-Ticaretle alakalı bir e-book hazırlama fikri vardı ve baya da yol almıştım ama sonradan tüm bunları internet sitesi üzerinden paylaşmanın daha iyi olacağını düşündüm.
Laf salatasını geçelim hepsi konusunda donanımlı ve uzmanlaşmış arkadaşlardan oluşan bir ekiple yola çıktık. e-Ticaret yaparken karşılaştığınız sorunlara karşı bireysel danışmanlık, yeni başlayanlar için eğitim videoları ve öğretici yazı dizileri, iş dünyasından haberler, e-Baydan almak isteyipde alamadıklarınıza aracılık gibi daha yolda olan bir sürü projeyi içinde barındırıyor.
Üye olanlara özel danışmanlık hizmeti ve fizibilite çalışmalarında özel indirimlerimiz de mevcut. Şuan eksikleri çok ama açılışı yapayım dedim.
Not: Görüş, İstek, Şikayer veya Önerilerinizi bekliyorum...
Saygılar
-
hayırlı işler hocam :)
-
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Senden beklediğim bir projeydi. Başarılı olacağına inanıyorum. Üye oldum.
PM den senin kafanı oldukça ağrıttım. Birçok soruma sabırla cevap verdiğin için teşekkür ederim. Bundan sonra sana referansım.
Şuan bende kendi projem için ciddi bir fizibilite çalışması yapıyorum. Bu bağlamda sana sorular sordum ve bundan sonrada 3-5 sorum daha olur.
Forumdaki tüm müridlere sesleniyorum: Bu adam işin hakkını veriyor. E-ticarette ciddi bişeyler yapacaksanız danışmanlık almanızda fayda var.
-
e-ticaret te olmasa acız. Harçlığımı çıkartıyorum :)
-
opusdei bunu yazdı
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Senden beklediğim bir projeydi. Başarılı olacağına inanıyorum. Üye oldum.
PM den senin kafanı oldukça ağrıttım. Birçok soruma sabırla cevap verdiğin için teşekkür ederim. Bundan sonra sana referansım.
Şuan bende kendi projem için ciddi bir fizibilite çalışması yapıyorum. Bu bağlamda sana sorular sordum ve bundan sonrada 3-5 sorum daha olur.
Forumdaki tüm müridlere sesleniyorum: Bu adam işin hakkını veriyor. E-ticarette ciddi bişeyler yapacaksanız danışmanlık almanızda fayda var.
Estağfirullah müdür,
Sorularına cevap bulabildiysen ne mutlu.
-
HannibALgan bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Estağfirullah müdür,
Sorularına cevap bulabildiysen ne mutlu.
Sorularımın karşılığı olan cevaplar tatmin edici, aydınlatıcı. Basit bir dille net olarak açıklaman güzel. Daha ne olsun hocam :)
-
Evet site için yorum, istek, öneri ve şikayetleri alayım
-
Pek güzel gelmedi bana WP alt yapıysa olacak iş değil pek ya Yanlış anlamada...
Siteye bakıp burdan almam yani.. Değiştir bence sistemini
Edit:
ben sadece e-Baydan almak isteyipde alamadıklarınıza aracılık ile ilgili site sandım
blackmir tarafından 25/Ağu/12 22:15 tarihinde düzenlenmiştir -
blackmir bunu yazdı
Pek güzel gelmedi bana WP alt yapıysa olacak iş değil pek ya Yanlış anlamada...
Siteye bakıp burdan almam yani.. Değiştir bence sistemini
Edit:
ben sadece e-Baydan almak isteyipde alamadıklarınıza aracılık ile ilgili site sandım
Sistem alt yapısını değiştireceğim zaten komple. Sadece uygun zamanı bekliyorum. Elimde güzel PHP danışmanlık scriptleri var onlardan ortaya karışık bişiler yapmayı planlıyorum. Alt yapının problemler teşkil ettiğini biliyorum, diğer gözüne takılanlar?
-
tamamdır hacı abi aradığım kaynak bu. bugün yarın yahut başka bir gün mutlaka başvuracam sana. sitede ki başlıkları da göz ucuyla taradım gerçekten güzel. bi girmek lazım şu e-ticaret işine ufak ufak millet harçlık çıkarıyor onu bırak ev geçindiriyor biz hala başlayamadık ucundan bile
-
hacı şunu adam gbi türkçeleştirin yahu.
ana sayfa yerine home yazıyor,
breaking news yazıyor,
arama yerine search yazıyor (hadi bunu bi nebze affettim.)
continue reading yazıyor.
sitenin ciddiyetini bozuyor bana göre.
işi bilmeyen birinin 2 dakkada yaptığı sitelere dönmüş bence.
tasarım benim sitenin tasarımından (www.crimeangel.net) bile daha berbat :)