folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Www.Betamus.Com | E-Ticaret Hakkında Herşey

Www.Betamus.Com | E-Ticaret Hakkında Herşey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba müritcanlar

Gerek tahribat içerisinde olsun gerek özelden olsun, e-Ticaretle alakalı çok fazla soru ile muhattap olmak zorunda kaldım. Aklımda e-Ticaretle alakalı bir e-book hazırlama fikri vardı ve baya da yol almıştım ama sonradan tüm bunları internet sitesi üzerinden paylaşmanın daha iyi olacağını düşündüm. 

Laf salatasını geçelim hepsi konusunda donanımlı ve uzmanlaşmış arkadaşlardan oluşan bir ekiple yola çıktık. e-Ticaret yaparken karşılaştığınız sorunlara karşı bireysel danışmanlık, yeni başlayanlar için eğitim videoları ve öğretici yazı dizileri, iş dünyasından haberler, e-Baydan almak isteyipde alamadıklarınıza aracılık gibi daha yolda olan bir sürü projeyi içinde barındırıyor.

Üye olanlara özel danışmanlık hizmeti ve fizibilite çalışmalarında özel indirimlerimiz de mevcut. Şuan eksikleri çok ama açılışı yapayım dedim.

www.betamus.com 

Not: Görüş, İstek, Şikayer veya Önerilerinizi bekliyorum...

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

hayırlı işler hocam :)

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Senden beklediğim bir projeydi. Başarılı olacağına inanıyorum. Üye oldum.

PM den senin kafanı oldukça ağrıttım. Birçok soruma sabırla cevap verdiğin için teşekkür ederim. Bundan sonra sana referansım.

Şuan bende kendi projem için ciddi bir fizibilite çalışması yapıyorum. Bu bağlamda sana sorular sordum ve bundan sonrada 3-5 sorum daha olur.

Forumdaki tüm müridlere sesleniyorum: Bu adam işin hakkını veriyor. E-ticarette ciddi bişeyler yapacaksanız danışmanlık almanızda fayda var.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

e-ticaret te olmasa acız. Harçlığımı çıkartıyorum :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Senden beklediğim bir projeydi. Başarılı olacağına inanıyorum. Üye oldum.

PM den senin kafanı oldukça ağrıttım. Birçok soruma sabırla cevap verdiğin için teşekkür ederim. Bundan sonra sana referansım.

Şuan bende kendi projem için ciddi bir fizibilite çalışması yapıyorum. Bu bağlamda sana sorular sordum ve bundan sonrada 3-5 sorum daha olur.

Forumdaki tüm müridlere sesleniyorum: Bu adam işin hakkını veriyor. E-ticarette ciddi bişeyler yapacaksanız danışmanlık almanızda fayda var.

Estağfirullah müdür,

Sorularına cevap bulabildiysen ne mutlu. 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı

Estağfirullah müdür,

Sorularına cevap bulabildiysen ne mutlu. 

Sorularımın karşılığı olan cevaplar tatmin edici, aydınlatıcı. Basit bir dille net olarak açıklaman güzel. Daha ne olsun hocam :)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Evet site için yorum, istek, öneri ve şikayetleri alayım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

Pek güzel gelmedi bana WP alt yapıysa olacak iş değil pek ya Yanlış anlamada... 

Siteye bakıp burdan almam yani.. Değiştir bence sistemini

Edit: 

ben sadece e-Baydan almak isteyipde alamadıklarınıza aracılık ile ilgili site sandım

blackmir tarafından 25/Ağu/12 22:15 tarihinde düzenlenmiştir

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    blackmir bunu yazdı

Pek güzel gelmedi bana WP alt yapıysa olacak iş değil pek ya Yanlış anlamada... 

Siteye bakıp burdan almam yani.. Değiştir bence sistemini

Edit: 

ben sadece e-Baydan almak isteyipde alamadıklarınıza aracılık ile ilgili site sandım

Sistem alt yapısını değiştireceğim zaten komple. Sadece uygun zamanı bekliyorum. Elimde güzel PHP danışmanlık scriptleri var onlardan ortaya karışık bişiler yapmayı planlıyorum. Alt yapının problemler teşkil ettiğini biliyorum, diğer gözüne takılanlar?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

tamamdır hacı abi aradığım kaynak bu. bugün yarın yahut başka bir gün mutlaka başvuracam sana. sitede ki başlıkları da göz ucuyla taradım gerçekten güzel. bi girmek lazım şu e-ticaret işine ufak ufak millet harçlık çıkarıyor onu bırak ev geçindiriyor biz hala başlayamadık ucundan bile

kendinize ayığ olunuz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hacı şunu adam gbi türkçeleştirin yahu.

ana sayfa yerine home yazıyor,

breaking news yazıyor,

arama yerine search yazıyor (hadi bunu bi nebze affettim.)

continue reading yazıyor.

sitenin ciddiyetini bozuyor bana göre.

işi bilmeyen birinin 2 dakkada yaptığı sitelere dönmüş bence.

tasarım benim sitenin tasarımından (www.crimeangel.net) bile daha berbat :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 3041 Toplam Mesaj: 22