Www.Betamus.Com | E-Ticaret Hakkında Herşey
-
yarın inceleyebilirsem burdan yorum yaparım
-
crimeangel bunu yazdı
hacı şunu adam gbi türkçeleştirin yahu.
ana sayfa yerine home yazıyor,
breaking news yazıyor,
arama yerine search yazıyor (hadi bunu bi nebze affettim.)
continue reading yazıyor.
sitenin ciddiyetini bozuyor bana göre.
işi bilmeyen birinin 2 dakkada yaptığı sitelere dönmüş bence.
tasarım benim sitenin tasarımından (www.crimeangel.net) bile daha berbat :)
Abi sistemi komple değiştireceğim zaten. Biraz daha sabır. Şimdilik wordpress alt yapısı kullanmam gerekiyor malesef. Ancak site üzerinde yapmak istediklerimi de değerlendirseydin iyiydi.
Adem'in intikamını mı alıyosun nedir :)
-
blackmir bunu yazdı
Pek güzel gelmedi bana WP alt yapıysa olacak iş değil pek ya Yanlış anlamada...
Siteye bakıp burdan almam yani.. Değiştir bence sistemini
Edit:
ben sadece e-Baydan almak isteyipde alamadıklarınıza aracılık ile ilgili site sandım
wp ile olmaz demek tamamen amatörce olur bugun microsoft bile wordpress blog sistemi kullanıyor : )
webrazzi sektöründe lider ve tamamen wordpress netsissin sitede wordpress önemli olan kendi pluginini yazmak wpnin sistemi zaten otomatik olarak seo olayını sağlıyor temanın türkçeleştirilmesi gerekiyor bu şekliyle çok boktan layoutlar filan oturtulmamış çok iş var
-
Hocam referanslarını yazabilirsen tanımayanlar taraflar için faydalı olabilir.
-
TeRRoR bunu yazdı
Hocam referanslarını yazabilirsen tanımayanlar taraflar için faydalı olabilir.
Referans sayfasını ve diğer sayfaları hazırladım koda döküyorum, en geç yarın öğlene kadar;
- Referanslar
- eBaydan Al
- Ödeme yap
- Ödeme bildirim formunu siteye ekleyeceğim.
-
oğlum lan sistem dehşet-ül vahşet yani yapmak istediklerini anladım galiba ve işte bu amk illa geliştircem diyorsan kafamda bir kça fikir var buna benzer konularda telefon açıp söylicem akşama doğru siteye pek yorum yapmayayım diyorum çünkü pek anlamam biliyosun :)
-
Referans sayfası eklenmiştir. İsteyenler http://betamus.com/referanslarimiz/ buradan ulaşabilirler. Diğer referans sitelerini de ekleyeceğim. imgur eklentisi sapıttığı için bazı resimler bulanık görünüyor onuda düzelteceğim.
-
-
siteniz açlımıyor
-
sosyopatmanik bunu yazdı
siteniz açlımıyor
1 yıllık konu hocu :/