Www.Denizcilik.K12.Tr Hiçbişey Olmuo
-
bana inandırıcı gelmedibuadam aktifportu indirecekse bilgiliyse o kadar böle soru soramaz.sen de bu kadar bilgili olsan sen de bu kadar tırsmazsın...
(: -
a.q saper senin bütün herşeyi söledin lan kârhaneci adam sanarlar die öle yazmıştım ama nese sadece ben çökertmedim aktifportu birsürü insan da daldı denyoyla hem site o zmn daa yeni açılmıştı bana da sarper dedi beraber toplandık ve denyo 4 le daldık siteye bir süre sonra benim net gitti ama sitede yawaş yawaş boku yemeğe başladı o yüzden şimdi tekim sarper malı bana katılmıo hem 2 şey sorcam
1---bu denyo benim neti neden düşürüo?
2---tek başıma dalıpta aşağa alıcağam bi program yok mu? -
tek başıma antirusla misyoner bi siteye daldıımda indirmiştim...
tabi siteyle alakası var durumların.koruma falan filan...
-
malesef öyle bi program icat edilmedi istiyosan davs kullan msn de atıyım sana
-
sarper ve my hacker arkadaşlar bizlkerde iyiyiz .
ak muhabbete çevirdiniz işi :D
onun programla alakası yok.koruması yoksa bandı düşükse serverıda dandikse tek başına da indirisin.
davs bu arada nasıl bir flooder veya ddos aracı olaak kullanılıyor anlamadım? -
davsla index basıın kullanmayı biliosa
-
bi tek davsla index basılmıyo (:
kaldı ki IIS açığı var mı ki davs vereyim diyosun.yoksa boş laf demiş olursun
-
ben davs kullanmayı bilmiyom biliyosa ona atiim
-
lan salak atiim diosun ben biliom mu kullanmayı gerizekalı arkadaşın ilkcan bana index atıom die trojen atcaktı da yemedim bide zorladı al die pezeweng
-
puhauhauh yarılcam ya.adam ben kullanmayı bilmioyrum sana veriim hackle dio.bilmediğin programı nie veriim diosun adamın işine yarayıp yaramayacaını nerden biliosun :D (: bi de arkadşsınız birbirinize trojAn atıyosunuz ak...
bu arada konuda ki 31.msj benm :P
Toplam Hit: 11630 Toplam Mesaj: 49