Www.Erzurumisdunyasi.Com Sistemi Bayilik Olarak Verilecektir.
-
Arkadaşlar her ilde bulunan rehber sitelerine göz gezdirin ve onların en modern olanını düşünün www.erzurumisdunyasi.com ;
Her ilden isteyenlere bayilik şeklinde verilecektir. Sitenin hostingi ve domaini tarafımızdan sağlanacak olup Kullanıcıya admin paneli verilecektir.
Sistem joomla üzerine kuruludur fakat sistem üzerine 2 ay çalışılmıştır.
Yıllık Ücret 1000 TL
Tbt içi gelenlere 750 tl dir.
-
sistemi derken scriptmi hocam joomla ?
DevilKingtr tarafından 28/Nis/14 18:38 tarihinde düzenlenmiştir -
www.erzurumisdunyasi.com sitesinde görmüş olduğun görüntünün aynısını istediğin bir domaine kuruyoruz. Yani atıyorum konya ilindesin ve konya rehber sitesi kuracaksın. www.konyarehber.com olsun istiyorsun sitenin adresini. www.konyarehber.com a görmüş olduğun görüntüyü kuruyoruz.
-
Memleketim :) Hayırlı satışlar hocam gerçekten güzel sistem.
-
BeyinAdam bunu yazdı
Memleketim :) Hayırlı satışlar hocam gerçekten güzel sistem.
eyw hocam çok uğraşıldı bu sistem için
-
normal wp rehber sitelerinden farkı ne hocam 1000 tl ? 100 150 'ye r10'da satılanlardan diyorum hayırlı satışlar bu arada.
-
Hocam kaç para ? yıllık mı ? aylık mı ? aylık 83-84 liraya denk geliyor. :)
hayırlı satıslar
-
DevilKingtr bunu yazdı
normal wp rehber sitelerinden farkı ne hocam 1000 tl ? 100 150 'ye r10'da satılanlardan diyorum hayırlı satışlar bu arada.
üstad farkları çok siteyi inceledikçe göreceksin, r10 da olan 100-150 tl ye olan siteler bu kadar gelişmiş değil. Bu sadece rehber sistemi üzerine kurulu. Ayrıca şu wp ye bi türlü ısınamadım :)) joomla ile yapılamayacak şey yok :)
Maddox bunu yazdıHocam kaç para ? yıllık mı ? aylık mı ? aylık 83-84 liraya denk geliyor. :)
hayırlı satıslar
Üstad ücret yıllıktır.
-
site http://www.aydinisrehberi.net/ bu siteyle aynı işi görmüyormu
eğer öleyse bana ücret biraz fazla gibi geldi yukardakine senelik 100 liraya üyeyim
-
-
hocam site yavaş mı biraz