Www.Erzurumisdunyasi.Com Sistemi Bayilik Olarak Verilecektir.
-
hocam konuyu makaraya almak gibi olmasın da karı pazarlama muhabbetine benzemiş pembeli açık mavili ona daha çok yoğun ve göz yormayan renklere dönersen daha seksi olur :) ayrıca biraz görsellik kat eger oda olmadı bir zamanlar kendım için yazdığım bir wp temam var çok 10 numara bütün illeri siteye girişinde seçebiliyorsun hepsin harita üzerinde gözüküyor yane istersen pm at onu atıyım sana daha iyi :) hayırlı işler bu arada.
-
Arkadaşlar siteyi yapan arkadaş bu ücretin bir defalığına alınacağını söyledi. Yani ücret bir defalığa mahsustur.
-
özellikler kısmı, admin paneli yok hoca..
-
Bence aşırı pahalı....
Adam 2 yıllık sana ödeyeceği paraya aynısını ucuza çalışan bir yazılımcıya yazdırabilir.
Tbt için fiyatı bile çok yüksek bu şekilde satmanız çok zor. Ama umarım satarsınız...
Bu arada beğendim, gayet güzel.
-
Erdem bunu yazdı
Bence aşırı pahalı....
Adam 2 yıllık sana ödeyeceği paraya aynısını ucuza çalışan bir yazılımcıya yazdırabilir.
Tbt için fiyatı bile çok yüksek bu şekilde satmanız çok zor. Ama umarım satarsınız...
Bu arada beğendim, gayet güzel.
fiyatın değiştiğini tek sefere mahsus olduğunu yazmıştım üstad.
-
joomla temasına 1000 TL çok para..
yapılan emeğe saygım var fakat birden fazla satılacak ise bu parayı vermek biraz enayilik oluyor.
Tek seferlik ise; 200 - 250 tl olsa anlarım. -
Bence fiyat iyi, fakat siteden çok o siteye data girmek önemli olan. yani ayağa kaldırması biraz zaman alır.
Bir de bu siteden pek reklam geliri beklentim yok, yani tek tek erzurumdaki firmalara telefon açılıp reklam alınabilir belki fakat nedense alexada çok aşşalarda.
5M falan. öölesine açtığım domain bile bir iki hafta sonra 2M den başlıyo. neden bukadar aşşada anlamadım. sanırım erzurumu hedef aldığı için.
HolyOne tarafından 02/May/14 01:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu sistem rehber sistemidir. Diğer illerde ki rehber sitelerine bakın bu derece görselliği iyi ve amacına uygun bir site göremezsiniz. Bu sistemin amacı gelir elde etmek. Sağlam bir pazarlama yeteneğiniz yada elemanınız varsa eğer vereceğiniz parayı zaten bir günde çıkartırsınız. 3 yıllık sözleşme ile çalışıyor şu an bu sistemin sahibi 3 yıllığını yanlış hatırlamıyorsam 300-350 tl gibi bir fiyata veriyor. Amaç herkesin googlde yer almasını sağlamak zaten bunu sizde biliyorsunuz. Dediğim gibi sağlam bir pazarlama ile bu sistem ile kat kat çıkartırsınız parasını. Bulunduğunuz ildeki firma sayısını göz önüne alın ve kaçını alabileceğinizi göz önüne alın. 3 yıllık değil yıllık pazarladığınızı varsayıyorum. Bu sayıyı firma ile çarptığınız zaman örneğin istanbuldasınız ve bir yıl içerisinde 500 firma alabilirim diyorsanız 500*100 tl = 50000 TL gibi bir para yapıyor.
Yorum sizlerin üstadlar.
-
çamaşırmakinası diyorsunda hocam bu bildiğin araba :D
-
İyi satışlar. Keşke joomla ile yapılmasaymış.