Www.Google.Mini20.Com - Zararlı? Zararsız?
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------knuckleduster bunu yazdı:
-----------------------------
ben şu an üye oldum; fakat ''google.xxxx.com'' tarzı bir şeye sahip olamadım. neden?
-----------------------------zaten sahip olmayı beklediğin şey "xxxx.mini20.com" olmalı
google ın sana subdomain vereceğini falan mı düşündün?
-----------------------------Arkadaşın istediği şekilde bir domaini olunca google vermiş olmuyor :)
İstediği siteden google.xxxx.com alabilir. Mesela google.tahribat.com. Fakat xxxx.google.com alamazsın o ayrı...
-----------------------------haklısın hoca ya yanlış okumuşum bir an
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------knuckleduster bunu yazdı:
-----------------------------
işte ben de onu merak ediyorum. google'ın özel arama servisi ile ilgisi yok bu durumun.
-----------------------------
İmlecini Search butonunun üzerine getir. Domain olarak www.google.com/cse çıkıyor altta dikkat edersen. Yani bu google'ın cse servisi bilmem anlatabildim mi :)
-----------------------------
herkes böyle bir site yapıp ''search'' kısmına o link'i verebilir değil mi? neresi rahatlatıcı bunun?
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------haklısın hoca ya yanlış okumuşum bir an
-----------------------------Hayırlısı hocam :) Olur böyle vakalar...
-
@knuckleduster
neden anlamak istemiyosun? birisi google custom search servisi ile bir arama motoru oluşturmuş adsense hesap numarasınıda monte etmiş arama motoruna ve bunu bir yazılım yardımı ile senin başlangıç sayfan yapmış. bu şekilde yapılan aramalarda tıklanılan reklam başına para kazanıyor.
sen bunun bu servisle yapıldığını bilmiyor olabilirsin ama bilen birileri var. fazla diretme.
-
Verem olacam :D
-
herşeyi geçtim, diyelim ki custom search hizmeti olsun:
''bunu bir yazılım yardımı ile senin başlangıç sayfan yapmış''
benim takıldığım nokta asıl burası. hangi yazılım ile? nasıl?
-
onu da sen bil artık. mesela messenger falan kurduğunda ana sayfanı tr.msn.com yapar ya bu da o tür bişey. hangi yazılımla yaptığını bilemeyiz ama worm türünde bişeyde olabilir.
-
hacım neyi sen bildin ki onu da ben bileyim? ah bulut vah bulut...
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Verem olacam :D
-----------------------------:| ben de katılabilir miyim :)
-
hocam anasayfayı değiştirmek istediğinde o yer pasif mi ?
eğer öyleyse %90 virüs yemişsindir ve umuyorum ki nasıl yedim diye sormazsın bundan sonra :/
