Www.İsminiunuttum.Com Açıldı!
-
Arkadaşlar çoğumuz bir filmin, oyunun, arabanın, markanın, şarkının ismini unutmuşuzdur.
www.isminiunuttum.com aktif olarak hizmet başladı.
Herkes aradığını buraya sorarsa, siteye takılan kişi,ler de orada cevaplarsa çok daha düzenli olur diye düşünüyorum.
Üstelik en iyi cevap verenler ve en çok puanı olanlara da yakında süpriz hediyeler verilecek.

-
Güzel proje, başarılar.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------
Güzel proje, başarılar.
-----------------------------Teşekkür ederiz hocam ;)
-
En basitinden tbt'ye artık bi film vardı , bi şarkı vardı melodisi dıttıııt dııttıııt diye konular açılmayacak dimi hoca ? (:
-
Smirnoff bunu yazdı:
En basitinden tbt'ye artık bi film vardı , bi şarkı vardı melodisi dıttıııt dııttıııt diye konular açılmayacak dimi hoca ? (:
-----------------------------aynen öyle hocam :)
-
Hayırlı olsun. Açılışı yapayım. Bi film vardı aklıma gelmiyor adı yazıyorum oraya şimdi :D
Edit: Hocam giriş yap butonu yoktu. Giriş yapmadan yazılmıyor. Şimdi baktım giriş butonu var fakat koca bi wordpress logosu var.
Tekrar edit: wp admin sayfası imiş.
-
Frank bunu yazdı:
Hayırlı olsun. Açılışı yapayım. Bi film vardı aklıma gelmiyor adı yazıyorum oraya şimdi :D
-----------------------------yaz hocam.
eğer gerekli kullanıcı da bulursak hatırlanmayan şey kalmaz :D
-
Hocam video desteğide eklesen baya tutar bu . Sorunun altına video ekleme seçeneği ekle insanlar videoları oraya ekleyip daha rahat hatırlatabilirler :)
-
SinusX bunu yazdı:
Hocam video desteğide eklesen baya tutar bu . Sorunun altına video ekleme seçeneği ekle insanlar videoları oraya ekleyip daha rahat hatırlatabilirler :)
-----------------------------zamanla hocam :)
-
Harbiden iyi olmuş. Çoğunluk iyi olursa hatırlayamadığım şeyler için uykusuz kalmam artık.
-
coLin bunu yazdı:
Güzel proje, başarılar.