Www.İstockphoto.Com - Sitesiyle Alakalı Yardım.
-
Arkadaşlar bu siteden http://www.istockphoto.com/stock-photo-7753350-attractive-woman-holding-keys-and-small-house.php bu resmi indircem en yüksek kalitede olanını ancak, üyelik aldıkta öyle hesaba para göndermeyle felan olmuyo ya paypal olcak yada kredi kartın bende ikiside yok , benim istediğim bi arkadaşa üyelik ücretini göndersem oda kendi kredi kartıyla indirse resmi bana gönderse , yardım edebilecek mürit müride varsa sevinirim resim acil lazım çünki
edit:üyeliği olan olursada çok makbule geçer
-
UPPP
-
Ne İşe Yararkine bu ?
-
Melik bunu yazdı:
-----------------------------
Ne İşe Yararkine bu ?
-----------------------------hocam yüksek kalitede hd fotoğraf indirme sitesi , ve aradığım fotoğraf bu sitede ama kredi kartı olmadan vermiyo şerfz , bende diyorumki birinin kredi kartı varsa burda bana bi yardımcı olursa sevinirim. ben ona ücreti gönderiyim oda bana ücreti alınca kredi kartını kullanarak fotoğrafımı indirip göndersin bana diyorumda bi çıkan olmadı yaww :S
-
sağ tık farklı kaydet yokmu yhaf orada :)
-
tahref156 bunu yazdı:
sağ tık farklı kaydet yokmu yhaf orada :)
-----------------------------ya hocam yüksek kalitedekiler linki minki :D yok gösterilen resimde bi b*ka yaramaz sitenin yazısı arka fonda , bana en yüksek kalitesi lazım orda :S püff ya biyardım edicek hayırsever yokmu
-
http://www.123rf.com/search.php?word=woman+holding+small+house+&Submit=Search&t_word=&t_lang=tr
birde burdakilere bak bide ödeme sistemine bak işine yarıyosa burdan alırsın.. yukaridaki linkte diğer resmin adına göre arama yaptım değiştirirsin istersen.
sxc.hu da bulamadın heralde :(
-
iyimişki
-
dostum sanal kredi kartı oluşturursan ödemeyi gerçekleştirebilirsin asıl hesabından sanal kredi kartına para göndericeksin para sanal kartta kalıcak sonrasında kart bilgilerini girerek ödemeyi gerçekleştirebilirsin.
bence sen toplam 12 kredi alırsan fiyatı $18.50 yani 29 TL gibi bir fiyat ödeyerek alabilirsin boyutları " Medium 1132 × 1696 px " bence işini görür
large almak istiyorsan 26 kredi almak zorundasın yani 60 TL gibi bir fiyat ödemen lazım
-
OCEANUS bunu yazdı:
dostum sanal kredi kartı oluşturursan ödemeyi gerçekleştirebilirsin asıl hesabından sanal kredi kartına para göndericeksin para sanal kartta kalıcak sonrasında kart bilgilerini girerek ödemeyi gerçekleştirebilirsin.
bence sen toplam 12 kredi alırsan fiyatı $18.50 yani 29 TL gibi bir fiyat ödeyerek alabilirsin boyutları " Medium 1132 × 1696 px " bence işini görür
large almak istiyorsan 26 kredi almak zorundasın yani 60 TL gibi bir fiyat ödemen lazım
-----------------------------hocam o dediğin sanal kredi kartı nasıl olcak peki benim banka hesabım varda aq. bankamatik kartıyla olmuyo işte illa kredi kartı olcak, sanal kredi kartını nasıl yaparız bi yardımcı olsanız
edit: hocam kredi kartı olana sanal kart oluşturuluyo orda bi yanlışlık var sen sanal kart oluştur demişsinde , normal bankamatik kartı ile olmuyo yani
-
kerim bunu yazdı:
http://www.123rf.com/search.php?word=woman+holding+small+house+&Submit=Search&t_word=&t_lang=tr
birde burdakilere bak bide ödeme sistemine bak işine yarıyosa burdan alırsın.. yukaridaki linkte diğer resmin adına göre arama yaptım değiştirirsin istersen.
sxc.hu da bulamadın heralde :(
-----------------------------bulamadım hocam orda istediğim gibi de , resimi buldum başka bi resim istemiyorumda sadece bu ödeme yapıp resim inecek işte ama..