folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Www.İstockphoto.Com - Sitesiyle Alakalı Yardım.

Www.İstockphoto.Com - Sitesiyle Alakalı Yardım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu siteden http://www.istockphoto.com/stock-photo-7753350-attractive-woman-holding-keys-and-small-house.php bu resmi indircem en yüksek kalitede olanını ancak, üyelik aldıkta öyle hesaba para göndermeyle felan olmuyo ya paypal olcak yada kredi kartın bende ikiside yok , benim istediğim bi arkadaşa üyelik ücretini göndersem oda kendi kredi kartıyla indirse resmi bana gönderse , yardım edebilecek mürit müride varsa sevinirim resim acil lazım çünki

edit:üyeliği olan olursada çok makbule geçer

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

UPPP

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Ne İşe Yararkine bu ?

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Melik bunu yazdı:
    -----------------------------

Ne İşe Yararkine bu ?

hocam yüksek kalitede hd  fotoğraf indirme sitesi , ve aradığım fotoğraf bu sitede ama kredi kartı olmadan vermiyo şerfz , bende diyorumki birinin kredi kartı varsa burda bana bi yardımcı olursa sevinirim. ben ona ücreti gönderiyim oda bana ücreti alınca kredi kartını kullanarak fotoğrafımı indirip göndersin bana diyorumda bi çıkan olmadı yaww :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

sağ tık farklı kaydet yokmu yhaf orada :)

🥒
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:

sağ tık farklı kaydet yokmu yhaf orada :)

ya hocam yüksek kalitedekiler linki minki :D yok gösterilen resimde bi b*ka yaramaz sitenin yazısı arka fonda , bana en yüksek kalitesi lazım orda :S püff ya biyardım edicek hayırsever yokmu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

http://www.123rf.com/search.php?word=woman+holding+small+house+&Submit=Search&t_word=&t_lang=tr

birde burdakilere bak bide ödeme sistemine bak işine yarıyosa burdan alırsın.. yukaridaki linkte diğer resmin adına göre arama yaptım değiştirirsin istersen.

sxc.hu      da bulamadın heralde :(

(:
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

iyimişki

asdasdsa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

dostum sanal kredi kartı oluşturursan ödemeyi gerçekleştirebilirsin asıl hesabından sanal kredi kartına para göndericeksin para sanal kartta kalıcak sonrasında kart bilgilerini girerek ödemeyi gerçekleştirebilirsin.

bence sen  toplam 12 kredi alırsan fiyatı $18.50 yani 29 TL gibi bir fiyat ödeyerek alabilirsin boyutları " Medium 1132 × 1696 px " bence işini görür

large almak istiyorsan 26 kredi almak zorundasın yani 60 TL gibi bir fiyat ödemen lazım

KNOWLEDGE IS POWER!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:

dostum sanal kredi kartı oluşturursan ödemeyi gerçekleştirebilirsin asıl hesabından sanal kredi kartına para göndericeksin para sanal kartta kalıcak sonrasında kart bilgilerini girerek ödemeyi gerçekleştirebilirsin.

bence sen  toplam 12 kredi alırsan fiyatı $18.50 yani 29 TL gibi bir fiyat ödeyerek alabilirsin boyutları " Medium 1132 × 1696 px " bence işini görür

large almak istiyorsan 26 kredi almak zorundasın yani 60 TL gibi bir fiyat ödemen lazım

hocam o dediğin sanal kredi kartı nasıl olcak peki benim banka hesabım varda aq. bankamatik kartıyla olmuyo işte illa kredi kartı olcak, sanal kredi kartını nasıl yaparız bi yardımcı olsanız

edit: hocam kredi kartı olana sanal kart oluşturuluyo orda bi yanlışlık var sen sanal kart oluştur demişsinde , normal bankamatik kartı ile olmuyo yani

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

kerim bunu yazdı:

http://www.123rf.com/search.php?word=woman+holding+small+house+&Submit=Search&t_word=&t_lang=tr

birde burdakilere bak bide ödeme sistemine bak işine yarıyosa burdan alırsın.. yukaridaki linkte diğer resmin adına göre arama yaptım değiştirirsin istersen.

sxc.hu      da bulamadın heralde :(

bulamadım hocam orda istediğim gibi de , resimi buldum başka bi resim istemiyorumda sadece bu ödeme yapıp resim inecek işte ama..

Toplam Hit: 2520 Toplam Mesaj: 15