folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Www.İstockphoto.Com - Sitesiyle Alakalı Yardım.

Www.İstockphoto.Com - Sitesiyle Alakalı Yardım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

bu resimi istiyon kac liraymis ki bu resim?

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Rmk bunu yazdı:
    -----------------------------

bu resimi istiyon kac liraymis ki bu resim?

18.50 $ 27.380 TL Yapıo hocam üyelik bu 12 kredilik işte . resimde 10 kredi

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:

dostum sanal kredi kartı oluşturursan ödemeyi gerçekleştirebilirsin asıl hesabından sanal kredi kartına para göndericeksin para sanal kartta kalıcak sonrasında kart bilgilerini girerek ödemeyi gerçekleştirebilirsin.

bence sen  toplam 12 kredi alırsan fiyatı $18.50 yani 29 TL gibi bir fiyat ödeyerek alabilirsin boyutları " Medium 1132 × 1696 px " bence işini görür

large almak istiyorsan 26 kredi almak zorundasın yani 60 TL gibi bir fiyat ödemen lazım

hocam medium 1132 x 1696 px olan resim yani peugeot bipper var bende arkası bagaj kapağı alttaki resimdeki gibi çift açılır kapıdan , bu resimi o sağdai bölmeye düz olan yere boydan koyacaz ancak hani bu dediğin 1132 x 1696 px yeter demi oruya hani çıkartılıdığında baskı yapıldığında pürüzlü felan durmasın nasıl olur bi fikir verin bu işimi haliyle en iyi şekilde görürmü yani kısacası

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

MuratDnz bunu yazdı:

OCEANUS bunu yazdı:

dostum sanal kredi kartı oluşturursan ödemeyi gerçekleştirebilirsin asıl hesabından sanal kredi kartına para göndericeksin para sanal kartta kalıcak sonrasında kart bilgilerini girerek ödemeyi gerçekleştirebilirsin.

bence sen  toplam 12 kredi alırsan fiyatı $18.50 yani 29 TL gibi bir fiyat ödeyerek alabilirsin boyutları " Medium 1132 × 1696 px " bence işini görür

large almak istiyorsan 26 kredi almak zorundasın yani 60 TL gibi bir fiyat ödemen lazım

hocam o dediğin sanal kredi kartı nasıl olcak peki benim banka hesabım varda aq. bankamatik kartıyla olmuyo işte illa kredi kartı olcak, sanal kredi kartını nasıl yaparız bi yardımcı olsanız

edit: hocam kredi kartı olana sanal kart oluşturuluyo orda bi yanlışlık var sen sanal kart oluştur demişsinde , normal bankamatik kartı ile olmuyo yani

Bilgiyi nerden aldıysan yanlış almışsın illaki kredi kartı olmak zorunda değil

örn: Garanti Bak'ta hesabın varsa eğer internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra menüden " Kart işlemleri,Sanal Kartlarım " buradan oluşturuyorsun

ve diğer bankalarda işlem nereden yapılıyor bilmiyorum menüleri gezmen lazım.

KNOWLEDGE IS POWER!
Toplam Hit: 2521 Toplam Mesaj: 15