Www.Kanli.Net Hacked HBT
-
Heykırbox ne lan?
neye yararsınız siz? -
yeniliyomu o
hockerbok :D ehu ehu
-
tbrk güzel iş.
adamlara ne bok atıonuz adamlar çoğunuzun yapamadıgı şeyi yaptı : )) hem elemanlarıda çok kral insanlar. cebit'05 fuarına gelenler bilir..bi kaç kişi gelmişti yanımıza..
ilk önce insan kendi yaptığı işlere bakmalı ve sonra başkalarına laf etmeli ki onların yaptıgını yapamıorsanız onlara durupta burda laf etmeye hakkınız yok..
-
sorcerer bunu yazdı:
tbrk güzel iş.
adamlara ne bok atıonuz adamlar çoğunuzun yapamadıgı şeyi yaptı : )) hem elemanlarıda çok kral insanlar. cebit'05 fuarına gelenler bilir..bi kaç kişi gelmişti yanımıza..
ilk önce insan kendi yaptığı işlere bakmalı ve sonra başkalarına laf etmeli ki onların yaptıgını yapamıorsanız onlara durupta burda laf etmeye hakkınız yok..
kardeşneyi hacklerse hacklesin isterse googleyi hacklesin tahribattaki kimsenin dikinde olmaz ama burada belli kurallar warsa uymak zorunda en ufak userden en yuksege kadar her kez uymalıki duzen olsun reklam yasaksa yasaktır ayrıca tahrıbatı hafıfe alma burda o hackbox denen soytarıları sabah kahwaltıda yıyecek murıtler war bilmem anlatabildimmi burası TAHRİBAT.COM
son olarak siyah beyaz mıydı kırmızı pembemıydı kardeş SEN GIT KUMDA OYNA dedımya burası TAHRIBAT.COM
-
-
sen ne sapirdion saldirgan :D
tbt yi senden iyi tanıdıgım kesin.. cümlelere bakarsan kimseyi küçük görmüorum.. onları sabah kav. yicek adam çok orasınada bişey demiorumda :D benim yazdıklarımını bi iyice bi oku düzgünce anlıya anlıya bağıra bağıra oku ki kafana girsin :D yazdıklarımı yanlış anlamışsın veya konuyu oraya saptırmaya çalışmışsın :D
neyse :D anladın sen beni
-
sorcerer bunu yazdı:
sen ne sapirdion saldirgan :D
tbt yi senden iyi tanıdıgım kesin.. cümlelere bakarsan kimseyi küçük görmüorum.. onları sabah kav. yicek adam çok orasınada bişey demiorumda :D benim yazdıklarımını bi iyice bi oku düzgünce anlıya anlıya bağıra bağıra oku ki kafana girsin :D yazdıklarımı yanlış anlamışsın veya konuyu oraya saptırmaya çalışmışsın :D
neyse :D anladın sen beni
Kardeş şapırdadıgım falan yok asıl sen benım yazdıklarımı dıkkatlı oku bak ne yaz mısım tekrar ediyorum
TAHRIBATTA REKLAM YASAKKKKKTTTTIIIIIRRRRRRRRRRRR
anlatmak ıstedıgım bu ayrıca makına muhendısıyım neyı ne kadar okuycamı ıyı bılıyorum lutfen konuyu kısısellestırmeyelım
we gordugum kadarıyla en guzel cewabı realkurd arkadaşımız wermıs tebrıkler kardeş bu hackbos denen yalama sekerlerıne bundan daha guzel bır cewap werılemezdı elı opulecek adamsın
Saygılarımla....
dıp not= 35 yasındayım hack ta ıyı degılım ama ne yazdıgımı ne okudugumu bılırım............
-
Ula Yok Siteyi Cheator Hackledi Kimse Değil Ne Satanist imamı o domini hacklicem die uğraşıodu eskden..
-
Hackerbox başkalarının hacklediği siteye anca index atar daha sonrada kendi sitesi hacklenir bunu örneğini gördük geçmişlerde....Hackerboyz ise ondan geri kalır yanı yok blacwhıte o kadar uğraşmış site zikmiş chneator denilen lamer hazıra konmus..
ReaL_KurD arkadaşım blacwhıte sorum ben o gold uyelerde adminlerin girdiği yere giriyomus ama yetkileri yokmuş :( -
hani nerde reklam : ) reklammı adamın yaptıgı :D adam hacklediği siteyi yazmış reklam değildir bu.. buna reklam diosan ozaman Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Statejileri bölümünü kaldıralım forumdan herkez reklam yapıo :)