Www.Kanli.Net Hacked HBT

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BY-PCkopat
    BY-PCkopat's avatar
    Erkek
    Ya Bunlara Heralde Şifreleri chenator vermiş  bunlar hacklememiş siteleri portalda sql yok zaten ellerinde yok çünkü..

Demirden Korksak Kemer Takmazdık.. :))) www.askerialan.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Valla chenatorun vereceğini sanmıyorum screenlerde belli zaten blackwhıte dosya indirp bişeyler yapıyodu chena ile alakalı değil.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    truvaa
    truvaa's avatar
    Erkek
    şuan gıren bakan olursa kanli.net de hackerboyz ındexı var...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaCKWHITE
    BLaCKWHITE's avatar
    Erkek
    doguhan bunu yazdı:

Satanist-İmam az önce online dı ve sordum aam cevap vermekte tereddüt etti nedense?

+ sakın JezReeL görmesin Hackerbox'u burda :):):) s.ker atar valla :):)

JezReeL denen kazmaya söyle beklıyorum o kadar kolaysa yapsın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeren
    xeren's avatar
    Erkek
    hooooooop koim tavuk çıksın yine blackwhitemısın nesin muck
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    O kazma benim söyliceksen burda söyle. Biz neler gördük satanist imamın milleti din değiştirmeye çağırdığını vs. sor kendi adamlarına öyle nicki büyüklü küçüklü yazmakla olmuyor. Kaç gündür topici görüyorum forumda kavga yaratmamak için yazmıyorum sende doğru konuş lafını bil. Ulaşacaksan bana msnden yada pmden ulaş forumu kirletme.

gaipten görüntüler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    : ) neyi paylaşamıonuz m.q

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hackerboxta Tahribat adminlerini ve üyelerini sevmeyenler olduğu kadar Tahribattada hackerbox adminlerini sevmeyenler var bu bir gerçek.Kurd'un hack olayının daha doğrusu (doğruya doğru) hack olmadığının ben açıklığa kavuştuğuna inanıyordum.

Adamın yaptığının reklam olduğunu söyleyen denyo şansını fazla zorlama,aklını aldırma.Bu konuyu açıldığı zaman gördüm reklam olsaydı silerdim,eğer reklam buysa sizde yapın reklam yasak masak değil kaldırdım o yasağı!

Sorcerer ve diğer köklü Tahribat.Com üyeleri ile atışacak adamında aklını alırım.Burda Tarikat kuralları geçeri.Yani "hallak-ı maani melhuk mevkib-dar" anlamayana...

Atarsın indexini yaparsın reklamını oldumu kocum..Konunun gidişatta kavga warsa konu kitlenir bu bu kadar kolaydır.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:

Hackerboxta Tahribat adminlerini ve üyelerini sevmeyenler olduğu kadar Tahribattada hackerbox adminlerini sevmeyenler var bu bir gerçek.Kurd'un hack olayının daha doğrusu (doğruya doğru) hack olmadığının ben açıklığa kavuştuğuna inanıyordum.

Adamın yaptığının reklam olduğunu söyleyen denyo şansını fazla zorlama,aklını aldırma.Bu konuyu açıldığı zaman gördüm reklam olsaydı silerdim,eğer reklam buysa sizde yapın reklam yasak masak değil kaldırdım o yasağı!

zaten hack demedim ki ben hack demeye de yüzsüzlük denir yani :)

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    Saldirgan bunu yazdı:

sorcerer bunu yazdı:

sen ne sapirdion  saldirgan :D

tbt yi senden iyi tanıdıgım kesin.. cümlelere bakarsan kimseyi küçük görmüorum.. onları sabah kav. yicek adam çok orasınada bişey demiorumda :D benim yazdıklarımını bi iyice bi oku düzgünce anlıya anlıya bağıra bağıra oku ki kafana girsin :D yazdıklarımı yanlış anlamışsın veya konuyu oraya saptırmaya çalışmışsın :D

neyse :D anladın sen beni

Kardeş şapırdadıgım falan yok asıl sen benım yazdıklarımı dıkkatlı oku bak ne yaz mısım tekrar ediyorum

TAHRIBATTA REKLAM YASAKKKKKTTTTIIIIIRRRRRRRRRRRR

anlatmak ıstedıgım bu ayrıca makına muhendısıyım neyı ne kadar okuycamı ıyı bılıyorum lutfen konuyu kısısellestırmeyelım

we gordugum kadarıyla en guzel cewabı realkurd arkadaşımız wermıs tebrıkler kardeş bu hackbos denen yalama sekerlerıne bundan daha guzel bır cewap werılemezdı elı opulecek adamsın

Saygılarımla....

dıp not= 35 yasındayım hack ta ıyı degılım ama ne yazdıgımı ne okudugumu bılırım............

profiline ve yazdıklarına bakıyorum haklısın abi özür dilerim biz senin seviyene ulaşamayız sen çok seviyeli ve tecrübelisin bizi affet ne olur bize gerçekleri doğru yolu ışığı gösterdin sen ne olur affet abi

a.k

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
Toplam Hit: 9337 Toplam Mesaj: 33