Www.Kopekbahcesi.Net Web Sitemi Açtım
-
Arkadaşlarımın yardımıyla kullanmadıgım
www.kopekbahcesi.net
Köpekler hakkında soru cevap bilgi portalını acmıs bulunmaktayım.
Eksıklerı,Surası daha farklı olabılırdı dedıgınız her sey ıcın yazabılırsınız cok sevınırı.
Guzel bır logo yapmaya calısacagım site içiç,Birde arka plana a batı koymayı dusunuyorum bakalım artık halletmem lazım bır an önce
Soru cevap tarzın bir site.
Sorulara herkes cevap verebılecek .Fakat Duzenlı kontrol ıle Veterine Hekım ,Köpek Eğitmeni
olan arkadaslarımdan bır kadro olusturuyrum oncelıkle onların verdiği cevaplar sabitlenecek.
Köpek beslemıs olan ,köpeği olan,olmayan herkesı sitemize bekliyorum.Kar amacı gudulmeden yanlızca insanlara
yardımcı olmak amacıyla yapılmıs olan bir sitedir.
Sitede köpek eğitiminden rahatsızlıgına,Acıl durumlarda yapılması gereken mudahalelerden, Aşı takvımıne ,Beslenme Diyetlerıne kadar
Akla gelen gelmeyen bir çok konuya soru cevap şeklinde değinecegiz.
Herkesi beklerim.
-
hayırlı olsun hocam
-
elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız yalnız soruyu soran admin cevaplayan admin bi kullanıcı açsanda soruyu o sorsa sende cevaplasan daha ciddi ortam oluşur :)
-
sayfayıda ortalasan daha güzel olacak.
-
insidae sağolsun elınden gelenın fazlasıyla yardımcı olmustur.Teşekkür ederım
-
hayırlısı olsun hacı elimden geldiğince yardımcı olmaya calıstım.
-
Hayırlı olsun hoca. Fakat insidae demişsin benim profil linkini vermişsin :)) ayıp olmasın adama :)
-
Hayırlı olsun abi..
Yakında bende benzer site açıcam daha geniş olucak benimkisi yardımlarınla tabiki :) -
logyuda hallettık baska neler yapabılırız arkadslar fıkırlerınızı beklıyorum
-
bende pek halolmuş gibi gozukmuyor daha beter olmuş gibi.

-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
logyuda hallettık baska neler yapabılırız arkadslar fıkırlerınızı beklıyorum
-----------------------------nası hallettin logoyu orda mı olur :) arama motorunun üstünde :)