Www.Kopekbahcesi.Net Web Sitemi Açtım
-
Logo guzel olmamis hocam..Daha guzel birsey olabilirdi..
Bence arat biraz resimlerde..
-
hocam siten hayırlı olsun arkadaşlarında dile getirdiği gibi ufak tefek sorunları var ama halledilmeyecek gibi değil tabi. bu arada, sitede kullandığın sistem nedir acaba ?
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
bende pek halolmuş gibi gozukmuyor daha beter olmuş gibi.

-----------------------------Üstte biraz boşluk vardı onu degıstırırken header dan düzeltiyordum o sırada denk geldın sanırım.
Chrome kullanıyorum ben gayet normal gorunuyor ama hemen deneyeyım bırde ie den
-
İe kurulu degıl makınada
Su anda chrome ve safariden normal görünüyor.
logo onerilerinizi bekliyorum arkadaslar
-
soru cevap bölümünün sorularının baş harflerini ya hepsini küçük yap yada hepsini büyük yap.
-
sonunda böyle Bir Site Acıldı umarım tutarda Sitenın hali çok Amtör hacı Girenın iştahı kapanıyor renklerde Bır Oynama Olabilir Gri beyaz döşemek daha adam Edebilir Siteyi üst logo da yok Bırde logo Lazım swf
-
adama bunu yazdı:
sonunda böyle Bir Site Acıldı umarım tutarda Sitenın hali çok Amtör hacı Girenın iştahı kapanıyor renklerde Bır Oynama Olabilir Gri beyaz döşemek daha adam Edebilir Siteyi üst logo da yok Bırde logo Lazım swf
-----------------------------Hocam walla grafıkten anlamıyorum bır arkadasm sagolsun yardımcı oldu boyle bır sey yaptık.
Professyonel logo yaptırmalı aslında
-
temanı değiştirsen çok soğuk gösteriyor sanki. Ayrıca ilk defa görmediğim bi tema :/
hayırlı olsun :)
-
temanı değiştirsen çok soğuk gösteriyor sanki. Ayrıca ilk defa görmediğim bi tema :/
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------Sagolasın hocam
Renklerı acık mavı yapacagız kendıme cep telefonu alayım wp uzmanı ayarlayacagım bır tane ucretlı olarak tum ıslerı yaptıracagım on a