Www.Rusgelin.Net
-
eet abi uyar bize.bakma sen decaya bizim işi hallet :D
-
Bende ortak olabilirmiyim :D
-
hayır :D
-
rusgelin bunu yazdı:
-----------------------------
İyi günler,
Sizin sitenizden birçok giriş gorduk. Adınızı görünce Hacklenme girişi diye düşündük ama sonra ana sayfada bir başlık olarak www.rusgelin.net açıldığını görünce çok sevindik ve gururlandık.
Sitemiz uzun uğraşlar sonunda ukrayna,belarus,rusya gibi ülkelerdeki güvenilir evlendirme ajansları ile türkiyeden damat adayları ve bu ülkelerden gelin adaylarını buluşturmak üzere anlaşmıştır ve uzun vadede onlarca agency'in bir arada olacağı bir portal olacaktır.Sitemiz agencylere aracı olan bir sitedir.
Sitemiz asp.net tabanında geliştirildi ve bu yazılımcılar web yazılımlarında çok iyi olmasına ragmen güvenlik konusunda fazla bilgi sahibi değiller. Siz ise güvenlik grubusunuz ve sitemizin güvenliği için her türlü yorum ve yardımlarınızı bekliyoruz.
hocam biraz gırgır bir yerdir takılırlar yani ne demek istiyorlar deme.Tabi ki bakarız.Tahribata bol bol gelin birisi açık bulursa pmden ulaşır size.Bende rus hayranıyım benden sonra mesaj yazmanız sanırım bir gösterge rusyada okumak istiyorum sanırım rus birinle evlencem :)
-
http://www.rusgelin.net/Profile-29/Ukraine/Default.aspx
abi biz kokayla begendik ,60 kilo kari ,kilo hesabi ne verecez bi hesapla :)
-
yok abi.compu benim büyüğümdür severim sayarım.onun parasını ben verecem sen yeterki bi hesap yap bize hadi abi beklioz :D
-
Koka anlasildi biz yine 31'e talim :)
-
Hojam bu kadar rabet varsa bizde bir site açalım.
Koka
Hamburger BaronuCompu
computer engineer
Deca
76 kiloRene
Alkolik
Antikky
2.90Tagext
Javacı
Underzero
DelüŞevket
29 c..
...
Tutar dermisin? Rus bayanlar bizi istermi orada? -
ComputerWolf bunu yazdı:
Koka anlasildi biz yine 31'e talim :)
eet abi sanırım yine bu gece aynı senaryolar yaşanacak.ben yine üst komşumuzun kısacık videosuyla kendimden geçicem.sende bulursun artık bişilr :D
bu arada deca bu işte tutar abi yapalım bunu diyorum ben :D -
Ben donlu fotolari hazirlim ,deca 8adet'mi cekecektik fotolari :D