Www.Rusgelin.Net
-
lan karılar gelince pasaportlarına el koyun ha kaçmasınlar:D:D:D:D:D
-
Rusgelin hacim XSS dedigin nedir sen karilardan haber ver ,kilo hesabi istioz bak 60kiloluk var bitane begendik,koka ile ortak alacaz...bak esi dostuda getiririz biraz indirim yap... :)
-
meraklısı varsa, www.bride.ru var bir de....
-
rusgelin bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler iyi günler, Sitenize sürekli giriş yapıp mesajlarınızı takip edemedim. Mesajlarınızı yeni gördüm ve hepsini tek tek okuduk ve çok sevindik. Şuanda sitemiz beta versiyon ve sitemizi güvenlik olarak çok iyi bir hale getirmek için yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyoruz. Bir arkadaştan XSS açığı ile ilgili öneri geldi. Bu konuda çalışmalara başladık.
-------------------------hacım yerini bulamazsan gösteri veriim xss in pmden ulaş bana
-
arkadaşlar bi açığa bi xss e hatun istemeyinde
-
XmV bunu yazdı:
arkadaşlar bi açığa bi xss e hatun istemeyinde
-----------------------------ööle bişi mi yapmışız?
-
way amk bu ne ya :D
-
Excalibur001 bunu yazdı:
Hiç bi tarafınızı yırtmayın http://www.rusgelin.net/Profile-36/Russia/Default.aspx $u saatten sonra bu bacınız Yengenizdir Düün en kısa zamanda olcak meraklanmayın :P takıları hazır tutun :C
-----------------------------la exca nah senin o :) kız kültürlü adam arıo olm hiç mi okumadın kız 2 dil biliomus şimdi ispanyolca veya fransızca öğrencekmiş veya japonca :) sen daha ingilzicei bilmion akm :P
sittin sene evlenmessin o kızla :D
-
Bu olay hoşuma gitmedi, eğer aradıkları bir TÜRK erkek ise herşeyden önce verdikleri resimlere dikkat etmeliydiler.
-
konu karı olunca hit 2000 :F