Www.Safakmatik.Com İçin Desteklerinizi Bekliyorum
-
merhaba arkadaşlar,
Arkadaşlar bildiğiniz üzere hiç bir maddi destek beklemediğim www.safakmatik.com sitesinin hem kurucusu hem yöneticisiyim.
Tamamen asker ve asker ailelerini düşünerek yazdığım bu script bir amme hizmeti olarak görev yapmakta aynen tahribat.com ailesi gibi.
Sitede neden google reklamları var diyorsanız, aileler bilgisayar kullanmayı bilmediğinden onlar için şafakmatik.exe programını kodlamıştık.
(Tbt den cosmic kodladı) orda web kamerasıyla görüntülü konuşturacağız inşallah server parası için birikmekte daha bi şey de biriktiği yok ama ...
Arkadaşlar sitemin biraz reklama ihtiyacı var isteyenler için değiş tokuşta yapabilirim 1 ay siz bi ay ben değiştiriz...
Bloğu olan arkadaşlara tanıtım yazısı sıfır farklı içerikde yazabilirim.
backlink vermek isteyen düşünebildiğiniz ne varsa artık arkadaşlar...
bunlar için maddi bi beklentinizin olması normal ancak benim maddi yatırım yapabileceğim param yok askerden yeni geldim işe girmiş olsaydım ki girersem yine geçerli kimseyi üzmeyecek şeyler yapabilirim.
Benim sitem yok hiç bi şeyim yok diyen arkadaşlar içinse varsa facebook hesabı ordanda destek verebilirler...
www.facebook.com/safakmatik sayfamı bile beğenseniz yada paylaşırsanız yeterli desteği vermiş olacaksınız
www.safakmatik.com
-
beğendim sayfayı
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
beğendim sayfayı
----------------------------- -
hocam siten çok başarılı fakat tasarımı değiştirmen lazım...
-
bende photoshop yok :(
corel drawda yaptım o tasarımıda biliyormusun bilmiyorum corel draw ı ama bi şey ister orda bu tarz şeyler yapmak :))
ben onu biliyordum bu kadar yapabildim sonuçta photoshop gibi değil ama elimden gelenin en iyisi bu oldu hocamsadece sol ve sağ taraftaki menülerin anket,reklam,online üyeler gibi ordaki yerleri değiştireceğim biraz düzelir umuyorum ..
görüşün için teşekkür ederim üstad çok sağol.
beğenen yada paylaşan arkadaşlar çok sağolun
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------beğendim sayfayı
-
eyw üstad teşekkür ederim
-
Sharp bunu yazdı:
sanane bunu yazdı:
beğendim sayfayı
-----------------------------Ve ilk sıradaki penaltı videosunu izledim yuh dedim :D
-
Bilgilerin Kayıt Altına Alındı.Get ve Postlarla Oynama
:D güzel ve anlamlı olmuş hehehe
Kardeşim Ben Siteme Koyacam :) Linki
-
begendim umarım bir faydam olur
-
Hehehe, güvenlik 3 farklı yoldan işliyor da ondan :))
sessionlar çalınsa bile girilemez manüel destek ve sql den kontrol ile giriş çıkışları kontrol ediliyor.sen daha manüelde kalmışsın :))
Bu arada eyw. üstadlar destekleriniz için çıldıracam
şafakmatik yazınca lavuğun face hesabı var önüne geçmem lazım ilk sırayı almam lazım ya
bi api de benmi yazsam ama sanırım onun beğenme sayısı yüksek olmasından kaynaklanıyor.
hocam istersen içerik yazısı yazarım uğrama diye herkese farklı bişe yazarım güncel içerik.
boluseben.com a yazdım günlük 15 kişi çekiyo dedi onun sitesindede bana 8 9 giriş oluyo.
güncel içerik isteyene sabah kadar yazarım.
yeterki destek verin.