Www.Safakmatik.Com İçin Desteklerinizi Bekliyorum
-
Tanıtım yazısı yazıp pmle blogda yayınlayaym :)
-
SnipeTR bunu yazdı:
-----------------------------Bu arada eyw. üstadlar destekleriniz için çıldıracam
şafakmatik yazınca lavuğun face hesabı var önüne geçmem lazım ilk sırayı almam lazım ya
bi api de benmi yazsam ama sanırım onun beğenme sayısı yüksek olmasından kaynaklanıyor.
-----------------------------64 bin begenen var moruk çok çalışman lazım :)
face sayfasınıda beğendim =)
-
Akşam yolluyorum üsta tanıtım yazısını p.m den
beğenenlerede teşekkürler..
çok sağolun
-
http://www.facebook.com/apps/application.php?id=374296515616
64 bın kullanıcı var hocam :) cok kasmak gerekır sayfayı askerlerle ılgılı vıdeolarla ılgılı paylasım yaparsan kasabılırsın destekle buradan zor bıraz aslında :).
yonetımle konusup tbt de ufak bır yer koy reklam olarak direkt face sayfana yonelsın.
Tbt facebook grubu olan arkadaslara,baska kullanıcısı yuksek facebook gruplarına vıdeo reklamı yaptır asker vıdeolarını fılan tsk ıle ılgılı otolike gom oyle yukseltırsın bence
-
harika sayfa tuttum bu sayfayı ne yapalım bunu dağıtmakda bir vatan görevi
-
SnipeTR bunu yazdı:
-----------------------------
Hehehe, güvenlik 3 farklı yoldan işliyor da ondan :))
sessionlar çalınsa bile girilemez manüel destek ve sql den kontrol ile giriş çıkışları kontrol ediliyor.sen daha manüelde kalmışsın :))
Bu arada eyw. üstadlar destekleriniz için çıldıracam
şafakmatik yazınca lavuğun face hesabı var önüne geçmem lazım ilk sırayı almam lazım ya
bi api de benmi yazsam ama sanırım onun beğenme sayısı yüksek olmasından kaynaklanıyor.
hocam istersen içerik yazısı yazarım uğrama diye herkese farklı bişe yazarım güncel içerik.
boluseben.com a yazdım günlük 15 kişi çekiyo dedi onun sitesindede bana 8 9 giriş oluyo.
güncel içerik isteyene sabah kadar yazarım.
yeterki destek verin.
-----------------------------Yok Hocam Maksat Gırgır olsun Diye Söylenmiş Bir Lafdı Ayrıca :) Hack İçin Uğraşılsa Yapılır Bişeyler Kardeşiz Biz Eksiğimiz Olmaz Kardeşimize
-
yok üstad gırgır olduğunun farkındayım ama gerçekten uğraş bi açık bulursan söle sevinirim yani.
başkası tarafından index yiyip rezil olacağımıza kardeşimiz bi açık buldu düzeltik deriz....
-
SnipeTR bunu yazdı:
yok üstad gırgır olduğunun farkındayım ama gerçekten uğraş bi açık bulursan söle sevinirim yani.
başkası tarafından index yiyip rezil olacağımıza kardeşimiz bi açık buldu düzeltik deriz....
-----------------------------eyvallah
-
üstad p.m le gönderdim sana bu arada herkes için yeniden teşekkür ederim destekleri için.
-
hipokondriyak bunu yazdı:
http://www.facebook.com/apps/application.php?id=374296515616
64 bın kullanıcı var hocam :) cok kasmak gerekır sayfayı askerlerle ılgılı vıdeolarla ılgılı paylasım yaparsan kasabılırsın destekle buradan zor bıraz aslında :).
yonetımle konusup tbt de ufak bır yer koy reklam olarak direkt face sayfana yonelsın.
Tbt facebook grubu olan arkadaslara,baska kullanıcısı yuksek facebook gruplarına vıdeo reklamı yaptır asker vıdeolarını fılan tsk ıle ılgılı otolike gom oyle yukseltırsın bence
-----------------------------eyw usta işe girdim bu pazartesi başlıyorum. ilgilenmem nekadar daha böyle olur bilmiyorum ama
face sayfası olan arkadaşlardan tabiki ricada etmiyor değilim yaparlarsa çok sevinirim.
tbt ile daha önce görüşmem oldu 7 ay önce, şimdi 1 hafta önce gene görüştüm ancak site reklamı koyabileceğim bir yer yok denildiki haklılarda.
bakalım bekliyorum....