Xbox , PS2 Veya Başkası?
-
Oyun konsolu alacağım da , xbox - ps2 falan bu tür birşeyler düşünüyorum hiç bir bilgim yok ,
mesela al dediğiniz modele internetten oyun indirip dvdye/cdye atıp konsolda çalıştırabiliyormuyum?
artı eksileri nelerdir falan..
birde fiyat karşılaştırması =)
-
eğer eski jenerasyon konsol alacaksan ps2 yi al oyun çeşiti fazla xbox ta ps2 de kopya çalıştırıyor
ama yeni jenerasyon alacaksan xbox 360 al fiyatı 500 ytl civarlarında kopya oyunda çalıştırıyor.
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------eğer eski jenerasyon konsol alacaksan ps2 yi al oyun çeşiti fazla xbox ta ps2 de kopya çalıştırıyor
ama yeni jenerasyon alacaksan xbox 360 al fiyatı 500 ytl civarlarında kopya oyunda çalıştırıyor.
-----------------------------eski/yeni jenerasyonların farkı ne oluyor ne tavsiye edersin?
-
eski jenerasyona yeni oyunlar çıkmıyor ve grafik kalitesi çok düşük yani bir süre sonra elinde kalır
fakat yeni jenerasyon ps3 , xbox360 gibi cihazlarda son çıkan hayvani grafikli oyunları oynarsın internetten multiplayer oyun oynayabilirsin. ve uzun süre bu konsolla idare edersin en az 6-7 sene oynarsın
ben xbox360 tavsiye ederim çünkü kopya oynayabilirsin ama ps3 te şu an kopya oyun oynamak mümkün değil
-
anladım sağol.zaten ps3e para mı yeter :D
ne zaman kırılır ki acba?
-
ps3 en az 1 2 yıl daha kırılmaz, kırılması taraftarıda değilim zaten alıyorum 60 ytl ye bi oyun gözüm gibi bakıyorum. kitapçıklı kutulu koyuyourm köşeye :) bitane de xbox alacağımda değermi ki diye düşünüyorum.
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------
ps3 en az 1 2 yıl daha kırılmaz, kırılması taraftarıda değilim zaten alıyorum 60 ytl ye bi oyun gözüm gibi bakıyorum. kitapçıklı kutulu koyuyourm köşeye :) bitane de xbox alacağımda değermi ki diye düşünüyorum.
-----------------------------neden kırılmasın ya kırılsın kırılsın :D
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------valla imkanın varsa bence hiç kaçırma al devir 2 konsol devri :)
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------Stifler bunu yazdı:
-----------------------------neden kırılmasın ya kırılsın kırılsın :D
ya kırılsa bi dert kırılmasa ayrı bi dert, hani kırıldı diyelim online oyun oynama zevki kalmayacak :| o açıdan diyorum. -
Haci bu aralar ps3 e para yatirma bence , sony ne yaptigini bilmez konumda, ps3 icin piyasada kocaman bir belirsizlik var, online oyunlar , 20gb 40gb 60 gb 80gb sacmaliklari , 20gb kart okuyu var 40gb kart okuyucu yok wireless var 60gb uretimden kalkti,20 uretime basladi ,20 kalkti 40 basladi...ne oluyor lan dedim :| ...sonra karar verdim bi sure daha ps3 e yaklasmayacaksin,piyasada istikrar saglasinlar sonra alinir...yine emektar ps2 me kaldim , xbox360 da cok kalite konsol bence ,acilen almayi dusunuyorsan alabilirsin...
-
millette para b.k ya neyse wiiler de güzele benzio hacı