folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Xbox , PS2 Veya Başkası?

Xbox , PS2 Veya Başkası?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Haci bu aralar ps3 e para yatirma bence , sony ne yaptigini bilmez konumda, ps3 icin piyasada kocaman bir belirsizlik var, online oyunlar , 20gb 40gb 60 gb 80gb sacmaliklari , 20gb kart okuyu var 40gb kart okuyucu yok wireless var 60gb uretimden kalkti,20 uretime basladi ,20 kalkti 40 basladi...ne oluyor lan dedim :| ...sonra karar verdim bi sure daha ps3 e yaklasmayacaksin,piyasada istikrar saglasinlar sonra alinir...yine emektar ps2 me kaldim  , xbox360 da cok kalite konsol bence ,acilen almayi dusunuyorsan alabilirsin...

yani ps2 değil xbox360 mı ? aralarında uçurum olmasa da bayağı fiyat farkı var.

online sipariş etmeyi düşünüyorum nereden alayım? xbox pek bulamadım ps2 çok var nette.xboxun yanında gelmesi gereken olaylar neler kol memory varmı ondada vs..

- wii nasıl peki?kırıldı mı? kullanan var mı?

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Haci bu aralar ps3 e para yatirma bence , sony ne yaptigini bilmez konumda, ps3 icin piyasada kocaman bir belirsizlik var, online oyunlar , 20gb 40gb 60 gb 80gb sacmaliklari , 20gb kart okuyu var 40gb kart okuyucu yok wireless var 60gb uretimden kalkti,20 uretime basladi ,20 kalkti 40 basladi...ne oluyor lan dedim :| ...sonra karar verdim bi sure daha ps3 e yaklasmayacaksin,piyasada istikrar saglasinlar sonra alinir...yine emektar ps2 me kaldim  , xbox360 da cok kalite konsol bence ,acilen almayi dusunuyorsan alabilirsin...

compü aslına bakarsan ps3 e bu aralar yatırım yapılacak zaman, 1.si GTA4 gibi devasa oyunumuz piyasada, 2.si MGS4 piyasada, şimdi 20 40 60 80 olayına gelecek olursak. 20 gb'lık ve 60gb'lık versiyonlar üretilmiyor artık. 80 ve 40'lık versiyonlar var. sadece kart okuyucu ve usb girişinde fark var. 80likte 4 usb 40lıkta 2 tane giriş var. 40lıkta kart okuyucu yok. piyasada zaten şu an bi istikrar var. mantıken 40'lık almak mantıklıca. fiyat olarakta 800 ytl ye kadar düşmüş cihaz.bi kart okuyucu iki usb fazla diye 200 300 kağıt fazladan verilmez yani. 40gb sana yetmezse takarsın bi 120gb hdd.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    xbox360 iyi ama onun kirmizi isik problemi cikma olasiligi var. ama xbox360 hicbirseye degisilmez:)

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

jerry bunu yazdı:
    xbox360 iyi ama onun kirmizi isik problemi cikma olasiligi var. ama xbox360 hicbirseye degisilmez:)

nedir o ?

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

cihazda ısınma problemi çok fazla, yeterince soğumuyo, buda parçalara etki ediyo. 3 kırmızı ışık hatası diyolar yani cihazı al çöpe at :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 1959 Toplam Mesaj: 17