Xbox One Vs Ps4
-
Müridler konu başlıkla aynıdır, alacağım fakat hangisini alacağım kararsızım
Xbox aklımda yoktu fakat PUBG olması ilgimi çekti
-
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.
hep ikisi arasında kalıyorum.
-
Xbox ı bilmiyorum ama ps4 acayip bir şey. Teknokoji, oyun sektörü inanılmaz ilerlemişte ben fark etmemişim vallahi.
İlk uncharted 4 oynadım. Senaryoyu izliyordum o kadar iyi gidiyor ki oyunun başladığını fark edemedim bayağı bir bekledim bi baktım öldü adam :)) birde Türkçe anlatım olunca tadından yenmiyor.
-
Edit. Çift mesaj
livane tarafından 19/Nis/18 11:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Kafalar karışık.. Arz talep meselesi fakat arasındaki ikisini de kullananlardan ince farklıar merak ediyorum
-
god of war bu haftasonu cıkıyor
konu kilit :)
-
Xbox'a çıkan oyunları PC'de oynaman mümkün. Ama aynıs PS4 için geçerli değil. :)
-
Pc eski ama almayacagim uzun bir sure ps4 unda sbox unda tadini bilmiyorum o yuzden merak ettim
-
konsolda fps oyunu nasıl oynanır bilmiyorum hiç beceremedim ama ps 4 al geç god of war çıkıyor.
-
MaxeL bunu yazdı
konsolda fps oyunu nasıl oynanır bilmiyorum hiç beceremedim ama ps 4 al geç god of war çıkıyor.
Herkes god of war diyor ama ben god of war 3 ü beğenmedim yahu. Çevreyle etkileşim yok hiç. Sarmadı beni ama 4 ü bilmiyorum .
-
Pubg gibi dandik grafikli bir oyun için konsol alınmaz (PS4'e de gelecek eninde sonunda), al mis gibi ps4 exclusive oyuna doysun gözün