folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Xiaomi 10400 Mah Powerbank-Ürün İncelemesi

Xiaomi 10400 Mah Powerbank-Ürün İncelemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Bakicam...

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bende birkaç gün önce baktım bunu alasım vardı iyi oldu inceleme. Sonuçta kullanan birini yorumları çok önemli bende sipariş geçiyorum.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

ben de aynı ürünü aldım dx den, bir kaç güne elime ulaşır. Unutmazsam buraya yazarım ilk görüşlerimi.

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

çok saçma olacak biliyorum ama bu aleti usb cihazlar için mini psu gibi kullanabilir miyiz?

Yani 5V luk bir aletim var USB den güç alan. Aygıtımı bu xiaomi 10000MAH a taksam. Xiaomi pilide prize taksam nasıl olur? 24/7 çalışır mı? Pil dolduğundan pili doldurmayı iptal eder mi? Zarar lı olur mu? Patlar mı?

"Ne bilelim amk sorduğun soruya bak" diye bilirsiniz. O derece uzun metraj sorular sordum farkındayım.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocam bunların 20binlikleri var. Çinden bu rünlerden getirteceğim. Alacaklar bana ulaşşsın :)))

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı

Hocam bunların 20binlikleri var. Çinden bu rünlerden getirteceğim. Alacaklar bana ulaşşsın :)))

Hocam cogu yalan onlarin dikatli ol gerxek 20000 cikmaz yada dandik pil kullaniliyor kisa sure sonra piller fos. Ona gore... Basin agrir musterilerden

İmzalamazsam ne olcak?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

bu ürünü bende inceledim fiyat performans olarak bence en iyisi.

ben başka bir ürün almıştım, üzerinde 20000 mah yazıyor. Ama 1800 mah bataryalı teleofnu 3 kere tam doldurdu. demekki 5000 mah civarındaymış dedim.

Kısaca üzerindeki değeri dikkate almayın :D

benim aldığımda çift usb çıkışı var, birisi 2 amper, diğeri 1 amper. Otg ile harddisk bağladığım zaman buradan güç verebiliyorum. iyi oluyor. Yada aynı anda iki telefon rahat şarj edilebiliyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Şuan ihtiyacım yok ama olunca bende bundan alacağım.

Piyasadaki en iyi f/p ürünü bu powerbank çünkü.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı

Hocam cogu yalan onlarin dikatli ol gerxek 20000 cikmaz yada dandik pil kullaniliyor kisa sure sonra piller fos. Ona gore... Basin agrir musterilerden

30 binlik üstünde de solar var güneşe bırakırsan şarj oluo :D

neler neler var

bende 2200 mah lık nokia var 1 kere şarj edio işte. keşke xiaomi alaydım iyidi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Bende 4.000 mahlık telefon var. Kaliteli ve daha büyük powerbank varsa almak istiyorum.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
Toplam Hit: 18391 Toplam Mesaj: 162