Xiaomi 10400 Mah Powerbank-Ürün İncelemesi
-
Bakicam...
-
Bende birkaç gün önce baktım bunu alasım vardı iyi oldu inceleme. Sonuçta kullanan birini yorumları çok önemli bende sipariş geçiyorum.
-
ben de aynı ürünü aldım dx den, bir kaç güne elime ulaşır. Unutmazsam buraya yazarım ilk görüşlerimi.
-
çok saçma olacak biliyorum ama bu aleti usb cihazlar için mini psu gibi kullanabilir miyiz?
Yani 5V luk bir aletim var USB den güç alan. Aygıtımı bu xiaomi 10000MAH a taksam. Xiaomi pilide prize taksam nasıl olur? 24/7 çalışır mı? Pil dolduğundan pili doldurmayı iptal eder mi? Zarar lı olur mu? Patlar mı?
"Ne bilelim amk sorduğun soruya bak" diye bilirsiniz. O derece uzun metraj sorular sordum farkındayım.
-
Hocam bunların 20binlikleri var. Çinden bu rünlerden getirteceğim. Alacaklar bana ulaşşsın :)))
-
ndmylmz bunu yazdı
Hocam bunların 20binlikleri var. Çinden bu rünlerden getirteceğim. Alacaklar bana ulaşşsın :)))
Hocam cogu yalan onlarin dikatli ol gerxek 20000 cikmaz yada dandik pil kullaniliyor kisa sure sonra piller fos. Ona gore... Basin agrir musterilerden
-
bu ürünü bende inceledim fiyat performans olarak bence en iyisi.
ben başka bir ürün almıştım, üzerinde 20000 mah yazıyor. Ama 1800 mah bataryalı teleofnu 3 kere tam doldurdu. demekki 5000 mah civarındaymış dedim.
Kısaca üzerindeki değeri dikkate almayın :D
benim aldığımda çift usb çıkışı var, birisi 2 amper, diğeri 1 amper. Otg ile harddisk bağladığım zaman buradan güç verebiliyorum. iyi oluyor. Yada aynı anda iki telefon rahat şarj edilebiliyor.
-
Şuan ihtiyacım yok ama olunca bende bundan alacağım.
Piyasadaki en iyi f/p ürünü bu powerbank çünkü.
-
Liquid bunu yazdındmylmz bunu yazdı
Hocam cogu yalan onlarin dikatli ol gerxek 20000 cikmaz yada dandik pil kullaniliyor kisa sure sonra piller fos. Ona gore... Basin agrir musterilerden
30 binlik üstünde de solar var güneşe bırakırsan şarj oluo :D
neler neler var
bende 2200 mah lık nokia var 1 kere şarj edio işte. keşke xiaomi alaydım iyidi
-
Bende 4.000 mahlık telefon var. Kaliteli ve daha büyük powerbank varsa almak istiyorum.