Xiaomi 10400 Mah Powerbank-Ürün İncelemesi
-
Atakan bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
singapurpost en pahalısı 2.3 dolar ondan onaylıyom madem hacı. tşk ettim hızlı cevapların için
Hayırlı olsun artık uyuya bilirim iyi geceler :)
1 ay oldu ses seda yok. benim para yandı heral mk :S :S
-
Bende bu ürünü dx ten sipariş verdim.
20.11.2014 te kargoya verildi
03.12.2014 te elime ulaştı.
Kargoyu hollanda üzerinden gönderiyorlar. Hollandanın posta servisi biraz geç bildirim koyuyor. Mesela ürünün kargoya verildiğini bana ayın 25 inde falan yazdılar, yani 5 gün geriden geldi adamların bildirimi.
Sonuç olarak çıkarttım, ilk işin ürünün üzerindeki bandrolde yazan seri bumarasını doğrulatmam oldu.
Dx teki ürünler orijinal arkadaşlar, ya da en azından bana orijinal göndermişler. Sarj etmesi rahat bi 4 saati buldu heralde :D
Tam olarak daha deneyemedim ama ürünün kaliteli olduğu elinize aldığınızda anlaşılıyor öyle burda 90tl ye satılan plastik kıytırık şeyler gibi değil.
torpedo_XL tarafından 05/Ara/14 11:27 tarihinde düzenlenmiştir -
ürün dealextreme de de var aynı fiyata
-
01.11.2014 de verdim siparişi hala elime ulaşmadı dx.com tarafından.
Paypal itiraz(dispute) açmak için kaç gün geçmesi gerekiyordu?
-
joe_black bunu yazdıAtakan bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
singapurpost en pahalısı 2.3 dolar ondan onaylıyom madem hacı. tşk ettim hızlı cevapların için
Hayırlı olsun artık uyuya bilirim iyi geceler :)
1 ay oldu ses seda yok. benim para yandı heral mk :S :S
Siteden posta kodunu yaz buraya bakalım nerde
-
DrKill bunu yazdı
01.11.2014 de verdim siparişi hala elime ulaşmadı dx.com tarafından.
Paypal itiraz(dispute) açmak için kaç gün geçmesi gerekiyordu?
Hiç adamları uğraştırma hocam.Live chata ya da ticket service'e gel sor ne oldu diye.
Adamlar %10000 müşteri memnuniyeti ile çalışıyorlar.Bir sıkıntı çıkmaz yani.
-
dx ten bi anlık mallıkla 12$a sipariş vermiştimm şu 11.11 dalgasında, ürün gelince fake olduğunu anladım tabi. aslında yorumlara bakmıştım da ilk sayfada iyi yorumlar vardı hep onlara kandım :/ diğer sayfalara baksaymışım.. neyse dispute açtım 10$ geri yolla bro bu ürün fake, ama ürünü yollayamam dedim kargo çok tutuyo. adam kabul etti 2 dolara çantamda %50 dolduracak kadar powerbankım olmuş oldu :) kendi hızlı doluyo telefonu da prize takılıymış gibi dolduruyo. 25-30 kere kullanıyım parasının hakkını versin sonra bozulursa da bozulsun içim rahat :)
hsyN tarafından 07/Ara/14 00:52 tarihinde düzenlenmiştir -
hsyN bunu yazdı
dx ten bi anlık mallıkla 12$a sipariş vermiştimm şu 11.11 dalgasında, ürün gelince fake olduğunu anladım tabi. aslında yorumlara bakmıştım da ilk sayfada iyi yorumlar vardı hep onlara kandım :/ diğer sayfalara baksaymışım.. neyse dispute açtım 10$ geri yolla bro bu ürün fake, ama ürünü yollayamam dedim kargo çok tutuyo. adam kabul etti 2 dolara çantamda %50 dolduracak kadar powerbankım olmuş oldu :) kendi hızlı doluyo telefonu da prize takılıymış gibi dolduruyo. 25-30 kere kullanıyım parasının hakkını versin sonra bozulursa da bozulsun içim rahat :)
Dx'den çıkan mal genunie orijinal yazmasına rağmen mi sahte ?
-
rapidhacker550 bunu yazdıhsyN bunu yazdı
Dx'den çıkan mal genunie orijinal yazmasına rağmen mi sahte ?
benim verdiğim siteden alsanız valla böyle şeyler olmuyacak içim cız ediyor böyle olunca
-
hsyN bunu yazdı
Muhabbetin aynısı bende de aliexpresste gerçekleşti. Adam parayı geri yoladı ürünleri göndermem dedim kabul etti falan. Üstelik evet 100% orjinal yazıyordu başlıkta :/