folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Xiaomi 10400 Mah Powerbank-Ürün İncelemesi

Xiaomi 10400 Mah Powerbank-Ürün İncelemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

singapurpost en pahalısı 2.3 dolar ondan onaylıyom madem hacı. tşk ettim hızlı cevapların için

Hayırlı olsun artık uyuya bilirim iyi geceler  :) 

1 ay oldu ses seda yok. benim para yandı heral mk :S :S

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bende bu ürünü dx ten sipariş verdim.

20.11.2014 te kargoya verildi

03.12.2014 te elime ulaştı.

Kargoyu hollanda üzerinden gönderiyorlar. Hollandanın posta servisi biraz geç bildirim koyuyor. Mesela ürünün kargoya verildiğini bana ayın 25 inde falan yazdılar, yani 5 gün geriden geldi adamların bildirimi.

Sonuç olarak çıkarttım, ilk işin ürünün üzerindeki bandrolde yazan seri bumarasını doğrulatmam oldu.

Dx teki ürünler orijinal arkadaşlar, ya da en azından bana orijinal göndermişler. Sarj etmesi rahat bi 4 saati buldu heralde :D

Tam olarak daha deneyemedim ama ürünün kaliteli olduğu elinize aldığınızda anlaşılıyor öyle burda 90tl ye satılan plastik kıytırık şeyler gibi değil.

torpedo_XL tarafından 05/Ara/14 11:27 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

ürün dealextreme de de var aynı fiyata

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

01.11.2014 de verdim siparişi hala elime ulaşmadı dx.com tarafından.

Paypal itiraz(dispute) açmak için kaç gün geçmesi gerekiyordu?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

singapurpost en pahalısı 2.3 dolar ondan onaylıyom madem hacı. tşk ettim hızlı cevapların için

Hayırlı olsun artık uyuya bilirim iyi geceler  :) 

1 ay oldu ses seda yok. benim para yandı heral mk :S :S

Siteden posta kodunu yaz buraya bakalım nerde

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

01.11.2014 de verdim siparişi hala elime ulaşmadı dx.com tarafından.

Paypal itiraz(dispute) açmak için kaç gün geçmesi gerekiyordu?

Hiç adamları uğraştırma hocam.Live chata ya da ticket service'e gel sor ne oldu diye.

Adamlar %10000 müşteri memnuniyeti ile çalışıyorlar.Bir sıkıntı çıkmaz yani.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

dx ten bi anlık mallıkla 12$a sipariş vermiştimm şu 11.11 dalgasında, ürün gelince fake olduğunu anladım tabi. aslında yorumlara bakmıştım da ilk sayfada iyi yorumlar vardı hep onlara kandım :/ diğer sayfalara baksaymışım.. neyse dispute açtım 10$ geri yolla bro bu ürün fake, ama ürünü yollayamam dedim kargo çok tutuyo.  adam kabul etti 2 dolara çantamda %50 dolduracak kadar powerbankım olmuş oldu :) kendi hızlı doluyo telefonu da prize takılıymış gibi dolduruyo. 25-30 kere kullanıyım parasının hakkını versin sonra bozulursa da bozulsun içim rahat :)

hsyN tarafından 07/Ara/14 00:52 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı

dx ten bi anlık mallıkla 12$a sipariş vermiştimm şu 11.11 dalgasında, ürün gelince fake olduğunu anladım tabi. aslında yorumlara bakmıştım da ilk sayfada iyi yorumlar vardı hep onlara kandım :/ diğer sayfalara baksaymışım.. neyse dispute açtım 10$ geri yolla bro bu ürün fake, ama ürünü yollayamam dedim kargo çok tutuyo.  adam kabul etti 2 dolara çantamda %50 dolduracak kadar powerbankım olmuş oldu :) kendi hızlı doluyo telefonu da prize takılıymış gibi dolduruyo. 25-30 kere kullanıyım parasının hakkını versin sonra bozulursa da bozulsun içim rahat :)

Dx'den çıkan mal genunie orijinal yazmasına rağmen mi sahte ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    hsyN bunu yazdı

Dx'den çıkan mal genunie orijinal yazmasına rağmen mi sahte ?

benim verdiğim siteden alsanız valla böyle şeyler olmuyacak içim cız ediyor böyle olunca

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı

Muhabbetin aynısı bende de aliexpresste gerçekleşti. Adam parayı geri yoladı ürünleri göndermem dedim kabul etti falan. Üstelik evet 100% orjinal yazıyordu başlıkta :/

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
Toplam Hit: 18397 Toplam Mesaj: 162