Xiaomi 10400 Powerbank Kargo Dahil 39 Lira
-
Hepsiburada, yakin zamana kadar yaptigi yamuklardan dolayi olsa gerek bu ara cok saglam indirimler yapiyor. Sorun ciktiginda da sorgusuz sualsiz geri alip parayi oduyor. Baslikta yazdigim urunu siparis ettim. İster bekleyin, gelsin, bakayim burdan bilgilendireyim, ister siparis verin. Bu fiyata kacmaz.
Edit;
Ürün orjinal degil beyler. Siparis iptal...
kazasker1 tarafından 10/Nis/17 13:14 tarihinde düzenlenmiştir -
https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-com-sahte-urun-xiaomi-10400mah--124049778
powerbank gelince orjinal olup olmadığını kontrol et hocam
-
Orjinal Xiaomi Powerbanklerin alındaki yazı çok soluk gri ile yazılmış. Çakmalarda ki yazılar koyu siyah.
Ayrıca çakmalarda çift şarj yok. Orjinalde powerbank'i şarja takın, powerbankede telefon takın hem telefonu şarj eder hem kendini.
-
hbdeki yorumlara bi bakarsanız millet hiç memnun değil sahte olma ihtimali çok yüksek
-
Daha önce gittigidiyordan iki tanesini geri yolladım sahte diye.
Ayırt edebilirim yani :)
Edit:
Ayrıca bunlara hiç gerek yok. Xiaomi, powerbankların kutularının üstüne bir kod koyar. O kodu sitesinden sorgulatırsınız. Kayıtlarında olan bir kodsa, ilk kez doğrulatılıyor uyarısı verir. Yok orjinal değilse, bu kod daha önce ....... kez sorgulatılmıştır der.
kazasker1 tarafından 07/Nis/17 22:36 tarihinde düzenlenmiştir -
hocalar alak mı ne diyorsunuz 39tl çok iyi fiyat
-
2 tane aliexpressten 1 tane n11den aldim bu powerbankdan memnunum. Orjinal ise fiyat super. Sorgulayin mutlaka urun gelince sitesinden orjinalmi ogrenin. Cakmasi cok
-
Bende var bunfsn. HB den almıştım 40 liraydı sanırım.
xiaomi nin sitesinden kontrol edebiliyorsunuz. benim ki orijinal.
aletten memnunum. pişman olmazsınız. note 3, 2 2.5 kere falan dolduruyor.
-
49tl iken almıştım 3 4 ay önce.
iphone 5si 4 kere tam ediyor. bi kere de yarım falan ediyor.
orjinalse daha iyi fiyat.
ama çakma bile olsa en kötü çakma power bank 35 tl falan zaten.
-
link var mı beyler
-