Xiaomi 10400 Powerbank Kargo Dahil 39 Lira
-
ürün gelince yazar mısın orjinal mi?
-
Xiaomi piston 3,0 kulaklık aldım ve orjinal değildi. Allahtan sorgusuz iade aldılar. Hepsiburada satıcısından almıştım. yani adamlar kendileride sahte ürün satmaya başlamış. ayrıca 79 tl gibi bir fiyata sahteyi satıyorlar. Buraya güveneceğinize banggooddan yapıştırın gitsin. en azından orjinal.
-
bu fiyata orjinal çok zor hocam. bir ara xiaomi den power bank için toptan fiyat istedim. yanlış hatırlamıyorsam 100 tane için. 8 dolar civarında bir rakam vermişlerdi. bunun üstüne nakliye + vergiler + kar payı ekleyin hesap ortaya çıkar. 5 dolardan bile alsalar ürünleri, bu fiyata orjinal ürünü satmak çok zor. belki hb da elindeki stoğu bitirmek için kampanya yaptı onu bilemem.
eğer ürünler orjinal ise fiyat süper. ben 5-10 tane alabilirim. alan arkadaşlar var ise yorumlarını bekliyorum.
-
Alan arkadaslar gelince haber verir misiniz ona gore biz de alabiliriz
-
bence bi hepsiburada daki yorumlarını okusanız oyle sipariş etseniz daha iyi beyler.. olumlu mesaj sayısı %20
-
Bendeki alet bu
-
-
mkyb bunu yazdı
Xiaomi powerbanklerin içinde LG ve Samsung üretimi pil kullanılıyor. Sırf bu yüzden bile alınır.
Bence LG ve Samsung 18650 pilleri kullanılanların aksine özel üretim lipo pilleri barındıran yeni modelleri almak lazım. Çünkü 18650 pillerin verdiği voltaj 3.7~V oluyor ve telefonların şarj edilmesi için 5 volt gerektiğinden bu dönüşüm esnasında ciddi kayıplar oluyor.
-
cemkrc bunu yazdı
link var mı beyler
http://www.hepsiburada.com/xiaomi-10400-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-p-TELSARJXIAOMI10400
-
cybermole bunu yazdı
bence bi hepsiburada daki yorumlarını okusanız oyle sipariş etseniz daha iyi beyler.. olumlu mesaj sayısı %20
Ama bu bir ölçü değil tabii ki. Hepsiburada, son zamanlarda tüketici haklarına son derece uygun bir sistem kullanıyor. Malı aldınız, beğenmediniz. Orjinallik ssorun değil, sadece beğenmediniz. İade işlemi başlatıyorsunuz, sistem size otomatik bir kod veriyor, o kodla ücretsiz kargo şeklinde geri gönderiyorsunuz, paranız 2-3 güne hesapta..