Xiaomi Mi 6

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    fyky__
    fyky__'s avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

P10 PLUS 2500 civarı P10 2200 civarı diye biliyorum

her yerde yokta eminönü taraflarında bir iki yer var sanırım yarın gidip almayı düşünüyorum 64 ya da 128 gb hangisi olursa 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

@akrepkral53 e bir sor hocam o yapıyor bu işleri.

next next next install
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    fyky__
    fyky__'s avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı

@akrepkral53 e bir sor hocam o yapıyor bu işleri.

tamam @ilteris soruyorum 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek
    fyky__ bunu yazdı
    devil_bugatti bunu yazdı
    fyky__ bunu yazdı
    ergingur bunu yazdı

biraz daha çıkıp p10 alabilirsin müthiş cihaz.

kafamı karıştırdın hocam :D

P10 kullanıcısıyım sadece büyük ekranlı telefonları saydığın için mate9 dedim. Genel anlamda huawei üzmez seni. Gören var mıdır bilmiyorum ama lanet olsun nerden aldım huawei diyeni görmedim henüz diğer markalarda ise bolca söylenir bu

paralel ithalat 2500 e buldum araştıracagım bu telefonu internetten baktım baya, memnun olmayan yok denecek kadar az 

hatta p 10 plus diyorum 

P10'da karar kılarsan ve aradaki fiyat farkı problem olmayacaksa plus modelini alman daha mantıklı olur. Gerçi p10 da üzmez p10 plus da

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

1 ay sonrası için bende telefon bakıyorum biraz araştırdım, xiaomi almak istiyordum ama bir tasarım değenmedim bir de marka olarak telefon işin bence hala yeni sayılırlar kapsamlı bir kullanıcı geri dönüşü oluştuğunu düşünmüyorum. Bu zamana kadar yurtdışı cihazları kullandığım için garanti olup olmaması çokta sorun değil ancak bi sıkıntı halinde yapabilecek birini bulmak lazım. Zamanında burada lenovo çok konuşuluyordu ışte telefon çıkarttı çıkartıyor şöyle telefon böyle telefon türkiyeye gelse eser gürler ama ne oldu koca bi balon çıktı. Beklentileri karşılayamadi. O yüzden xiaomi ye karşı mesafeli durusum devam edecek.

Huawei baktım özellikle P10. Fiyatına göre çokta aman aman bir telefon değil kabul edelim. (distribütör telefonları) Evet güzel hoş ama o fiyat biraz abartı geldi bana. Mate 9 kullanan bir arkadaşım aralarında bariz bir fark olmadığını alacaksan mate 9 al dedi. Karşılaştırınca hak verdim. Yıl sonunda mate 10 duyurulacak deniliyor. Beklemek ne kadar mantıklı bilmiyorum, huawei de yeni model çıkartınca eski modeller ile ilgilenmeyi devam ettiriyor mu bilmiyorum. Güncelleme vs vs 

Bu zamana kadar amiral gemisi telefon kullandım. (S3 G3) ikisini dw ilk çıktıkları zaman bin tl ye almıştım imei kayıtlı. S3 6 ay sonra yavaş yavaş uzmeye başlamıştı kasmalar vs rootlu kullanıp suyunu çıkarttım telefonun. Daha sonra g3 aldım ki daha önce bi konuya yazdığım gibi ekranda ölü alan oluştu (daha önce ekrani kırıp yan sanayi taktirmistim muhtemelen o yüzden) beğenmeyen veya kronik sorun yaşayan çok var ancak 2 yıldır bir kere olsun teklemedi telefon. Canavar gibi maşallah. Ekran sorunu olmasa kullanmaya devam ederdim ancak çok saçma bi yerde olduğu için kullanımı epey etkiliyor. 

Arayışlarım devam etmekte. Yine en az 2 yıl gidecek bir şeyler bulurum inşallah. 

Birde ne zaman telefon muhabbeti dönse @mykb i hep rahatsız ederim sağolsun hep yardımcı olur. Kendisine de tekrar teşekkür ederim, önerileri ve sabrı için :)

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mi6'yı kullandım. Genel olarak görüşlerimi yazayım.

Çift kamera olayı traş. Zaten onu bir tek Apple yapabiliyor düzgün olarak. Kamera çekimi başarısız.

İşlemci ve ram şuanın en iyisi 2-3 sene rahat götürür.

Yazılım iyi ancak bazen mala bağladığı oluyor. Bazı yerler Google Translate Türkçesi ile çeviri yapılmış.

Malzeme kalitesi ise kötü geldi. Kılıfsız kullanılacak telefon değil.

Parmak izi çok iyi. Değdirmeden okuyacak neredeyse. 

Sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte. 

mkyb tarafından 05/Tem/17 14:53 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    fyky__
    fyky__'s avatar
    Erkek

@heza teşekkürler 

@mkyb xiaomiyi sildim kafamdan tamamen kesin huawei p10 plus için tam parayı ayarlayıp alacagım dediğim anda sar değerini gördüm yıkıldım suan aynı fiyata s7edge ve p10plus alabiliyorum özellik olarak huawei önde ama samsung sar değeri düşük ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    fyky__ bunu yazdı

@heza teşekkürler 

@mkyb xiaomiyi sildim kafamdan tamamen kesin huawei p10 plus için tam parayı ayarlayıp alacagım dediğim anda sar değerini gördüm yıkıldım suan aynı fiyata s7edge ve p10plus alabiliyorum özellik olarak huawei önde ama samsung sar değeri düşük ?

Sar değerine bakarsan sadece Samsung kalıyor geriye. Diğer markalar sar değeri konusunda uçuşta.

P10 Plus'taki işlemci ile S7 Edge'nin işlemcisi hemen hemen aynı sayılır.

P10 Plus'ın 4 GB ram 64 GB depolama ve 6 GB ram 128 GB depolama olmak üzere 2 çeşidi var.

Alırken dikkatli ol. 4 ram olanı alacaksan S7 Edge'den bir farkı yok. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    fyky__
    fyky__'s avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    fyky__ bunu yazdı

@heza teşekkürler 

Sar değerine bakarsan sadece Samsung kalıyor geriye. Diğer markalar sar değeri konusunda uçuşta.

P10 Plus'taki işlemci ile S7 Edge'nin işlemcisi hemen hemen aynı sayılır.

P10 Plus'ın 4 GB ram 64 GB depolama ve 6 GB ram 128 GB depolama olmak üzere 2 çeşidi var.

Alırken dikkatli ol. 4 ram olanı alacaksan S7 Edge'den bir farkı yok. 

cok teşekkürler özellik mi diyeceğim yoksa sar değeri mi bende bilmiyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek

belirtilen sar değeri maksimum değerdir diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin ancak telefonun çekim gücü zayıfladığında tam performans antenleri çalışırken sadece o değere ulaşıyor. 

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
Toplam Hit: 3199 Toplam Mesaj: 27
xiaomi mi6 telefon fiyat