Xiaomi Mi 6

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    fyky__ bunu yazdı

@heza teşekkürler 

@mkyb xiaomiyi sildim kafamdan tamamen kesin huawei p10 plus için tam parayı ayarlayıp alacagım dediğim anda sar değerini gördüm yıkıldım suan aynı fiyata s7edge ve p10plus alabiliyorum özellik olarak huawei önde ama samsung sar değeri düşük ?

Sar değerine bakarsan sadece Samsung kalıyor geriye. Diğer markalar sar değeri konusunda uçuşta.

P10 Plus'taki işlemci ile S7 Edge'nin işlemcisi hemen hemen aynı sayılır.

P10 Plus'ın 4 GB ram 64 GB depolama ve 6 GB ram 128 GB depolama olmak üzere 2 çeşidi var.

Alırken dikkatli ol. 4 ram olanı alacaksan S7 Edge'den bir farkı yok. 

Kamera konusunda ne düşünüyorsun hocam p10 plus ile s7 edge arasında birisinde portre modu var gece çekiminde p10 plus p10 da göre daha üstün

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek

yemişim diğer MARKALARI Xioami, OnePlus varken, birsürü kişi var hocam Türkiye' de en güveniliri bul getirt bi Mİ6 yada OnePlus5 keyfine bak. Markaya para yatırma.(Bence) Elimdeki cihaz(LG G2) bozulmasını bekliyorum(2 senedir). Bozulur bozulmaz sana tavsiyelerimden birini alacağım. 1600 TL fiyat veriyorlar mi6 ya. 400 lira cebinde ya ;)

Türk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

2017 de artık telefonlara 3000 4000 tl vermeye kesinlikle gerek yok sadece şuna mantıklı bakarım iphone satarken de para ettiği için üstüne para koyup bir üstünü alanlar var her sene kuzenim honkong yada singapurdan ucuza alıp 1 sene sonra aldığı fiyata yakın satıp bir üstünü alıyor bu sayede zarar etmiyor böyle bir seçeneğiniz yoksa 2800 üstünü vermek için hiç gerek yok. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    fyky__
    fyky__'s avatar
    Erkek
    kiokhan bunu yazdı

yemişim diğer MARKALARI Xioami, OnePlus varken, birsürü kişi var hocam Türkiye' de en güveniliri bul getirt bi Mİ6 yada OnePlus5 keyfine bak. Markaya para yatırma.(Bence) Elimdeki cihaz(LG G2) bozulmasını bekliyorum(2 senedir). Bozulur bozulmaz sana tavsiyelerimden birini alacağım. 1600 TL fiyat veriyorlar mi6 ya. 400 lira cebinde ya ;)

Evet çok haklısın bu konuda bende senin gibiyim elimde elimdeki telefon paramparça oldu ondan alıyorum almışken eli yüzü düzgün olsun diye uğraşıyorum işte xioami oneplus sar değeri en yüksek telefonlarmis onlara da baktım da o korkuttu ithalatçılar dan s7 edge almak en cazibi şuan galiba 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    fyky__
    fyky__'s avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

2017 de artık telefonlara 3000 4000 tl vermeye kesinlikle gerek yok sadece şuna mantıklı bakarım iphone satarken de para ettiği için üstüne para koyup bir üstünü alanlar var her sene kuzenim honkong yada singapurdan ucuza alıp 1 sene sonra aldığı fiyata yakın satıp bir üstünü alıyor bu sayede zarar etmiyor böyle bir seçeneğiniz yoksa 2800 üstünü vermek için hiç gerek yok. 

Haklısın zaten aldığım maaş öyle çok yüksek değil Türkiye şartları 2000 e çok diyordum 2500 e kadar çıktım alacağım s7 edge 1 sene sonra yarıya düşecek belki daha da fazla olan bizim paraya olacak sanirim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Samsung'un fiyatları eskisi kadar düşmüyor. S7 Edge'nin düşeceği son rakam 1.800-2.000 olur seneye sonrasında piyasadan çekerler. Aynı olay S6 ve S6 Edge'de olmuştu. Samsung cihazın fiyatı ölmeden üretimi durduruyor artık.

Panxer'a katılmakla birlikte bir telefona vereceğiniz rakam 2.500 olsun. Artık bu telefon kasıyor, işlemcisi iyi değil muhabbetlerini geçtiğimizi sanıyorum.

Xiaomi, OnePlus ile diğer büyük markalar karşılaştırılmış ona iyi güldüm. Tofaş Şahin ile Mercedes'i yanyana koysak aralarındaki fark size göre kaputun ucundaki yıldız oluyor değil mi ? :)

Android telefonlar arasında bugüne kadar çıkan en pahalı cihaz Galaxy S8 ailesi oldu ki onunda vergilerle falan alakası yok. Samsung gaza geldi biz ne fiyat koysak bu Türk milleti alıyor diye baktılar ellerinde kalıyor hediye çeki, indirim falan yapmak zorunda kaldılar.

Sonuç olarak diyeceğim o ki amiral gemisi sınıfından bir telefon alın 2-3 sene düşürüp kırmamaya bakarak hayatınızı yaşayın. Ölücülük yapıp amiral gemisi olmayan telefonları almayan çünkü illa ki bir yerinden kısılmış, bir kronik sorunu falan oluyor.

Ek olarak hep geçmiş senenin amiral gemisi modellerini tercih edin. Zira modeli eskiyince fiyatı düşüyor. Mesala şuanda S7 ve S7 Edge'nin fiyatı tam alınabilir seviyede. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 3200 Toplam Mesaj: 27
xiaomi mi6 telefon fiyat