Xiaomi Note 14 Pro Imei İşlemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Selamlar, imei işlemlerini için yapacak birisi arıyorum. Fiyat teklifinizi özelden yazarsanız sevinirim.

Saygılar.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Niye 14 de 3 tane ayrı cihaz var hangi işlemci ayrıca konuma bakabilirsin

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

10 gün sonra redmi note 15 pro plus alıyorum. Buna de IMEI atacak arkadaş var mı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı

10 gün sonra redmi note 15 pro plus alıyorum. Buna de IMEI atacak arkadaş var mı?

SD işlemci direnç gerekir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    Pikacu bunu yazdı

SD işlemci direnç gerekir

Uzaktan yapılır mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek

Dirençsiz eski telefonun imei ile kayıt yaptırabileceğimiz premium bir telefon önerebilir misiniz?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    kut bunu yazdı

Dirençsiz eski telefonun imei ile kayıt yaptırabileceğimiz premium bir telefon önerebilir misiniz?

Şuradan kkntrol edebilirsin : https://xiaomirepair.net/

Şuradan da iletişim saglayabilirsin : t.me/xiaomirepairnet

((Kanal ve Gruptaki işlemler ücretlidir. Son kullanıcı kanalı ve grubudur! @xiaomirepair_net))

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    kut bunu yazdı

Şuradan kkntrol edebilirsin : https://xiaomirepair.net/

Şuradan da iletişim saglayabilirsin : t.me/xiaomirepairnet

((Kanal ve Gruptaki işlemler ücretlidir. Son kullanıcı kanalı ve grubudur! @xiaomirepair_net))

aa burada ben varım :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    kut bunu yazdı

15t pro şu an baya iyi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

yeni konu açmayayım dedim. red mi note 12 pro  imei atılabiliyor mu? atabilen arkadaş varsa görüşelim

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı

yeni konu açmayayım dedim. red mi note 12 pro  imei atılabiliyor mu? atabilen arkadaş varsa görüşelim

note 12 pro 4g ise direnç gerekli, 5g ise normal yollarla olur.
    İstanbul / Küçükçekmece tarafına yakınsan ister dirençle ister normal olarak hallederiz...

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
Toplam Hit: 943 Toplam Mesaj: 15
imei xiaomi