Xiaomi Note 14 Pro Imei İşlemleri
-
efsane_212 bunu yazdıHakkinen bunu yazdı
yeni konu açmayayım dedim. red mi note 12 pro imei atılabiliyor mu? atabilen arkadaş varsa görüşelim
note 12 pro 4g ise direnç gerekli, 5g ise normal yollarla olur.
İstanbul / Küçükçekmece tarafına yakınsan ister dirençle ister normal olarak hallederiz...telefon satışı yapıyor musun pixel 10 pro bakıyorum
-
yustang bunu yazdıefsane_212 bunu yazdıHakkinen bunu yazdı
yeni konu açmayayım dedim. red mi note 12 pro imei atılabiliyor mu? atabilen arkadaş varsa görüşelim
İstanbul / Küçükçekmece tarafına yakınsan ister dirençle ister normal olarak hallederiz...telefon satışı yapıyor musun pixel 10 pro bakıyorum
Mi, iphone ve infinix cihaz modelleri 0 ve 2. olarak mevcut.
-
yustang bunu yazdıefsane_212 bunu yazdıHakkinen bunu yazdı
4g mi 5g mi bilmiyorum. simkart takmadım henüz. Kayserideyim. uzaktan bağlanarak yapabiliyor musunuz?
-
s25 ultra bir tane cihaz var elimde türkiye kayıtlı 1 aylık pek memnun kalamadım honor nedense daha çok hoşuma gitti, satıp honor telefonumun yanına google pixel almayı düşünüyorum. pixele imei attırsam ve custom rom kursam ne kadar verim alabilirim fikriniz var mıdır ?