Xiaomi Note 4X Telefon Alacağım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Temmuz/2015
    Erkek

    hepsiburada şans meselesi yani buzdolabı alırsın ertesi gün gelir kitap alırsın bir ay sonra gelir felan tamamen şans meselesi. En ucuz orayı bulduysan ordan al gitsin bence rom olayına da takılma her türlü istediğin rom bulunup yüklenir telefona soun olmaz.


    Love is nothing without fucking.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mayıs/2007
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı
    HeadBanger bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

    Türkiye'ye Xiaomi'yi sadece Delta İthalat, Evo Bilişim ve Doğa Bilişim getiriyor. Doğa bilişim KVK ile anlaşmalı olduğundan fiyatları yüksek.  

    Gidipte kaçak gelen cihazlardan almadığın sürece bu 3 firmanın sattığı cihazlarda Global rom olur. Yani Google Play var içlerinde.

    az sonra h.buradacom dan siparişi vericem ama önerir misin ? güvenilir mi h.b  ye

    Sakın güvenme. Bu dallamalardan 27 Eylülde bi buzdolabı aldım tam 1 ay oldu en az 10 defa müşteri hixmetleri ile görüşmeme ve şikayet etmeme rağmen hala gelmedi. Aldığım firma da aynı buzdolabını satmaya devam ediyor. Birde hepsiburada dan geçen gün mesaj geldi buzdolabı tarafınıza teslim edilmiştir diye çıldırdım hemen müşteri hizmetlerini aradım da takip ediyorlar konuyu buzdolabı kargolanmış yolda :)

    qoqo sayet bir ay beklediysen, paketi kargocunun yaninda ac, mazallah baska biseyde cikabilir :))

    Kendim açmayacağım yetkili servisi arayıp onlara açtıracağım. Horoz lojistikten teslim alırken de tutanak tutacağım eğer kutusunda bir sıkıntı veya emare varsa. Ben 2279 dan aldım, 3 gün sonra fiyatı 2800 e çıktı ondan yollamamak için direndiler, bende iptal etmemek için direndim. Sanırım savaşı ben kazanacağım :D

Toplam Hit: 1745 Toplam Mesaj: 13
note4x