folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Xiaomi Qin 1S+ Mobile Network Not Available Hatası

Xiaomi Qin 1S+ Mobile Network Not Available Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Turkcell hat taktık çalıştı ya. 1 tane hat 400 TL bu ne abi. Sanırım sorun operatör de. 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Ne yaptıysam yemedi. IMEI attırdım o da olmadı kaldı öyle.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax66
    catlax66's avatar
    Erkek

Kaç yıl olmuş ya ilk getirenlerdendim, miuiturkiye ye konusunu açmış, işim bitince satmıştım.

Cihazı satınca destek veremedim ama çok kişi çeşitli problemler yaşadı.

Vasıflı Çömez!..... Artık Amatör:).. Nihayet normal...:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    MhmdAlmz bunu yazdı

Ne yaptıysam yemedi. IMEI attırdım o da olmadı kaldı öyle.

turkcell calisti ama dimi hocam ? işini gördü yani. merakta kaldim 

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@rakkoc o da stabil değildi abi saldım. Gittim Samsung bir tane tuşlu aldım. Bazı riskleri göze aldık. Koğuştan biri Android soktuysa artık ondan rica edeceğim :) normal düz telefon ile gideceğim. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

KaiOS sana uyar mı hocam sistem olarak ? Bir incele istersen.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

Hocam imei işini nasıl yaptın bendede var bu telden kapalı ama

buralar eskiden dutluktu..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek

Çift simliyse. belki sim1 imei atılmıştır, sim2 imei kayıtdışıdır ve hattı kayıtsız sim yuvasına takıyorsunuzdur o olabilir mi?

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Ne yaptı ne ettiysem çözemedim problemi. Tuşlu telefon satın aldım artık sağlık olsun diyeceğiz. Kötü düşünmeden pozitif düşünüp bunu da atlatacağız bir şekilde. Gittiğimde bir problem olursa artık görüşe birileri gelir android telefonundan halletmeye çalışırım problemi. Sağlık olsun :)

Toplam Hit: 2305 Toplam Mesaj: 20
xiaomi sim hatası