Xiaomi Redmi 3 Yada CUBOT X16

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı
    21li bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    21li bunu yazdı

1 seneye yakındır xiaomi mi4 kullanıyorum yemin ederim telefon belki 10 defa aşırı sert bi şekilde zemine çakıldı fakat telefonun sikinde değil.. o derece sağlam.. zaten yazılım olarakta mükemmel.. yani nasıl desem fiyatının 5 katı performans sunan bi telefon.. olaki yeni bi telefon ihtiyacım oldu yine xiaomi alırım.. telefonundan sonra powerbankını aldım o da muhteşem çıktı.. bu gidişle xiaomi fanı olup çıkacam:)

hocam nerden alıyorsunuz bu aleti :)

n11 de semers isimli bi satıcı var o getirtiyor hocam + 2 yıl da garantisi var benim cihaz garantili ve faturalı satıyor.

peki garantiyi kim veriyor hocam

Semers firması delta ile anlaşmalı 2 yıl servis garantisi veriyordu dostum. zaten n11 kullanıcı puanına bakarsan %100 olduğunu görürsün sağlam çalışan bi firma.

21li tarafından 08/May/16 11:49 tarihinde düzenlenmiştir

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    21li bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    21li bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    21li bunu yazdı

Semers firması delta ile anlaşmalı 2 yıl servis garantisi veriyordu dostum. zaten n11 kullanıcı puanına bakarsan %100 olduğunu görürsün sağlam çalışan bi firma.

hocam bakındımda n11 e xiaomi redmi 3 göremedim hep kılıf satıyor bu :)

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek
    21li bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    21li bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    21li bunu yazdı

1 seneye yakındır xiaomi mi4 kullanıyorum yemin ederim telefon belki 10 defa aşırı sert bi şekilde zemine çakıldı fakat telefonun sikinde değil.. o derece sağlam.. zaten yazılım olarakta mükemmel.. yani nasıl desem fiyatının 5 katı performans sunan bi telefon.. olaki yeni bi telefon ihtiyacım oldu yine xiaomi alırım.. telefonundan sonra powerbankını aldım o da muhteşem çıktı.. bu gidişle xiaomi fanı olup çıkacam:)

n11 de semers isimli bi satıcı var o getirtiyor hocam + 2 yıl da garantisi var benim cihaz garantili ve faturalı satıyor.

şuanda ellerinde telefon yok ? istek üzerine filan mı getirtiyorlar ?

Türk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek
    kiokhan bunu yazdı
    21li bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    21li bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    21li bunu yazdı

şuanda ellerinde telefon yok ? istek üzerine filan mı getirtiyorlar ?

dostum demek ki kalmamış.. n11 de satan başka firmalarda var yorumları okuyup ona göre sipariş verebilirsin.

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı
    adamhakli bunu yazdı

General Mobile 5 Plus almayı düşünüyorum. Ama aklımı redmi note 3 Pro karıştırıyor yaa :(

Arasındaki en basit fark garantili olup olmaması.. Red mi çok iyi Gm'ye göre laf yokta.. Ya garanti ile işim olursa?..

hocam hiç sorma ya :D bende aynı durumdayım hatta konu açtım gm5plus hata mı diye ama sanırım alıcam gm5 i :)

Aynen bende alacağım sanırım.. Biraz daha geçsin üzerinden güncellemeleri falan gelsin. En azından 15 gün sonra kesinleşmiş olur cihazın ahvali.. 

Birlikte entegre bakalım hocam bu cihaza. Hatta birlikte karar verelim :)

Şu an kullandığım telefon. Xperia Zr. Bunda 2300 mah pil var. Muiu rom atınca(ki rom desteği 4.4'te bitti) çok iyi gidiyor şarjı ama stock romda ya da cm romda berbat. Ekran süresi 3310 gibi kullansam bile 2 saat gidiyor.. Yetiş GM :D 

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

discovery 1 e miui rom attım bende, telefon nefes aldı. Performans olarak çok daha iyi diyebilirim. Bide lite mode'u var , telefonu tam anneye babaya hediye etmelik oluyor. Yazıları büyütüyor herşey görünür oluyor ve telefonun akıcılığı kullanımı iyice artıyor. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    adamhakli bunu yazdı

General Mobile 5 Plus almayı düşünüyorum. Ama aklımı redmi note 3 Pro karıştırıyor yaa :(

Arasındaki en basit fark garantili olup olmaması.. Red mi çok iyi Gm'ye göre laf yokta.. Ya garanti ile işim olursa?..

hocam hiç sorma ya :D bende aynı durumdayım hatta konu açtım gm5plus hata mı diye ama sanırım alıcam gm5 i :)

Aynen bende alacağım sanırım.. Biraz daha geçsin üzerinden güncellemeleri falan gelsin. En azından 15 gün sonra kesinleşmiş olur cihazın ahvali.. 

Şu an kullandığım telefon. Xperia Zr. Bunda 2300 mah pil var. Muiu rom atınca(ki rom desteği 4.4'te bitti) çok iyi gidiyor şarjı ama stock romda ya da cm romda berbat. Ekran süresi 3310 gibi kullansam bile 2 saat gidiyor.. Yetiş GM :D 

Hocam fazla zamanım yok yoksa bende acele etmek istemiyorum çok kararsızım her konuda oldugu gibi bu konudada:)

az önce galaxy a5 gördüm 1000 tl nin altında biraz ona meyillendim ama kalbim lenovoda aklım ise xiaomide 

bilmiyorum napcam :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı
    adamhakli bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    adamhakli bunu yazdı

Hocam fazla zamanım yok yoksa bende acele etmek istemiyorum çok kararsızım her konuda oldugu gibi bu konudada:)

az önce galaxy a5 gördüm 1000 tl nin altında biraz ona meyillendim ama kalbim lenovoda aklım ise xiaomide 

bilmiyorum napcam :)

Al benden de o kadar. Bu gidişle zombiye döneceğiz. :D

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

Vatan a gittim bu gün lenovo p1 i aldım elime çok kaba büyük telefon hacı hemen sogudum çok şükür :)

ama samsung a5 için tam tersini söyleyebiliriz fiyat 1299 du

sanırım 1000 tl nin altında olan a5 ler 2016 değil ondan o ucuzluk

şimdik huwai p8 :Samsung a5 : gm5 plus arasında oynaşıyom netcem bilmiyorum

Xiaomi yi güvenli bir şekilde sipariş verbilirsem hiç düşünmeden alırımda

PEAK tarafından 08/May/16 17:57 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    21li bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    21li bunu yazdı

hocam şu an mağazasında telefon görünmüyor, acaba özel istekte mi bulunuyorsun getirmesi için?

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 3898 Toplam Mesaj: 32
#xiaomi cubot cubotx16 ceptelefonu