Xiaomi Redmi 3 Yada CUBOT X16
-
LizardKing bunu yazdı21li bunu yazdıPEAK bunu yazdı21li bunu yazdı
1 seneye yakındır xiaomi mi4 kullanıyorum yemin ederim telefon belki 10 defa aşırı sert bi şekilde zemine çakıldı fakat telefonun sikinde değil.. o derece sağlam.. zaten yazılım olarakta mükemmel.. yani nasıl desem fiyatının 5 katı performans sunan bi telefon.. olaki yeni bi telefon ihtiyacım oldu yine xiaomi alırım.. telefonundan sonra powerbankını aldım o da muhteşem çıktı.. bu gidişle xiaomi fanı olup çıkacam:)
hocam nerden alıyorsunuz bu aleti :)
n11 de semers isimli bi satıcı var o getirtiyor hocam + 2 yıl da garantisi var benim cihaz garantili ve faturalı satıyor.
hocam şu an mağazasında telefon görünmüyor, acaba özel istekte mi bulunuyorsun getirmesi için?
ben alırken direk site üzerinden satın almıştım fakat kendilerine özel mesaj atarak temin edebilirsiniz diye düşünüyorum.
-
21li bunu yazdıLizardKing bunu yazdı21li bunu yazdıPEAK bunu yazdı21li bunu yazdı
1 seneye yakındır xiaomi mi4 kullanıyorum yemin ederim telefon belki 10 defa aşırı sert bi şekilde zemine çakıldı fakat telefonun sikinde değil.. o derece sağlam.. zaten yazılım olarakta mükemmel.. yani nasıl desem fiyatının 5 katı performans sunan bi telefon.. olaki yeni bi telefon ihtiyacım oldu yine xiaomi alırım.. telefonundan sonra powerbankını aldım o da muhteşem çıktı.. bu gidişle xiaomi fanı olup çıkacam:)
hocam nerden alıyorsunuz bu aleti :)
n11 de semers isimli bi satıcı var o getirtiyor hocam + 2 yıl da garantisi var benim cihaz garantili ve faturalı satıyor.
hocam şu an mağazasında telefon görünmüyor, acaba özel istekte mi bulunuyorsun getirmesi için?
ben alırken direk site üzerinden satın almıştım fakat kendilerine özel mesaj atarak temin edebilirsiniz diye düşünüyorum.
bunların garantisi ne kadar geçer ki? küçük firma belki de şahıs bunlar. kvk gibi değil. en azından imei kaydıyla ve gümrükle uğraşmamak için tercih edilebilir.
Prometheus tarafından 08/May/16 22:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Xiaomi sar değeri nasıl hacılar ? kardeşime tel alacaz 2 aya kadar. 5" ve yukarısı. kamera falan ahım şahım olmasına gerek yok. en kötü 5mp var piyasada o da yeter.
ram androidde 1,5 aşağısı sanırım yemez.
yapacağı zaten face instagram twitter whatsapp 2 3 tane de travia tarzı eğlencelik şeyler.
-
PEAK bunu yazdı
Vatan a gittim bu gün lenovo p1 i aldım elime çok kaba büyük telefon hacı hemen sogudum çok şükür :)
ama samsung a5 için tam tersini söyleyebiliriz fiyat 1299 du
sanırım 1000 tl nin altında olan a5 ler 2016 değil ondan o ucuzluk
şimdik huwai p8 :Samsung a5 : gm5 plus arasında oynaşıyom netcem bilmiyorum
Xiaomi yi güvenli bir şekilde sipariş verbilirsem hiç düşünmeden alırımda
P8 in pil performansından şüpheliyim. :s Sıkıntılı ve güncelleme sorunu varmış araştırdığıma göre (karşılaştırma)
Aynı şeyleri Samsung A5 içinde söylüyorum. :) Yok hocam GM5 kadar kimse mantıklı ve iyi görünmüyor... :( -
adamhakli bunu yazdıPEAK bunu yazdı
Vatan a gittim bu gün lenovo p1 i aldım elime çok kaba büyük telefon hacı hemen sogudum çok şükür :)
P8 in pil performansından şüpheliyim. :s Sıkıntılı ve güncelleme sorunu varmış araştırdığıma göre (karşılaştırma)
Aynı şeyleri Samsung A5 içinde söylüyorum. :) Yok hocam GM5 kadar kimse mantıklı ve iyi görünmüyor... :(Aynen hocam bende gm5 e yöneldim İnşAllah yarın alıcam abi
-
PEAK bunu yazdıadamhakli bunu yazdıPEAK bunu yazdı
Aynı şeyleri Samsung A5 içinde söylüyorum. :) Yok hocam GM5 kadar kimse mantıklı ve iyi görünmüyor... :(Aynen hocam bende gm5 e yöneldim İnşAllah yarın alıcam abi
Hocam bekle biraz alma şimdi. :)
-
joe_black bunu yazdı
Xiaomi sar değeri nasıl hacılar ? kardeşime tel alacaz 2 aya kadar. 5" ve yukarısı. kamera falan ahım şahım olmasına gerek yok. en kötü 5mp var piyasada o da yeter.
yapacağı zaten face instagram twitter whatsapp 2 3 tane de travia tarzı eğlencelik şeyler.
benim kullandığım xiaomi mi4 ün sar değeri; SAR Value 1.290 W/Kg
fotoğraf kalitesi benim diyen birçok telefondan daha iyi ön 8 arka 13 megapiksel. -
21li bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
benim kullandığım xiaomi mi4 ün sar değeri; SAR Value 1.290 W/Kg
fotoğraf kalitesi benim diyen birçok telefondan daha iyi ön 8 arka 13 megapiksel.yılbaşında aldım mi4 kullanamadan hanım el koydu bana eski gmd1 i verdi.kasap önündeki kedi gibi bakıyorum telefona.
-
Ben Makedonya-Üsküpte yaşıyorum. Burada teknoloji mağazasından aldım telefonu (xiaomi redmi 3) Pilin dayanma süresi mükemmel... herşeyi çok iyi. Tabiki öyle çok güçlü telefonlarla karşılatırmayın ama fiyatına göre mükemmel ötesi... Burdaki fıyatı yaklaşık 172 euro.
Hala Xiaomi firmasını yakında takip ediyorum ve diğer modeller de çok hoşuma gidiyor. İnsanlar ismini duyunca gülüp alay ediyolar başta fakat telefonu eline alıp kullanınca hemen fikirleri değişiyor. Bide günün ortasına doğru bataryanın %90-85 olması herkezin gözüne çarpıyo. "Telefonu hiç mi kullanmadın bugün" falan moduna giriyor.. Umarım memnuniyetimi anlatabildim.
Bide telefonu kendiniz kullanmadan yani menünün nasıl çalıştığını kameranın nasıl çalıştığını görmeden öyle karar vermeyin.Samsung A5 2016 model de çok iyi klas telefon. Dizaynı mükemmel süper ince.. Daha fazla bilgi lazımsa bu aralar buralardayım.
-
Müridler hiç düşünmeden alın, kolay kolay sorun çıkmıyor. Ben ZTE aldım 6-7 aydır kullanıyorum, abartmıyorum aldığım paranın 4 katı fiyatına burada yanına yaklaşacak telefon bile yok kalite anlamında. Bende garanti vs. den çekiniyordum ama şunu öğrendim ki, bu telefonların yedek parça sıkıntısı hiç yok ve tüm ekranlarını değiştirmek bile telefonuna göre en fazla 60 dolar civarında. Yurtdışından gelmesini beklemek istemeyenler, hem yedek parça, hemde güncellemeler, imei vs. destek sağlayan bir sürü satıcı var ortalıkta. n11' i filan bırakın derim ben, dh' ye bakın o işin gerçek piyasası orada:) Çok pis reklam oldu ama müdavimi değilim valla:) sadece mürid-müridelerin işine yarasın. Tüm sorularınıza ve endişelerinize ayrıntılı yanıtı da, telefonları satan güvenilir satıcıları da orada bulursunuz.
Dipnot:Xiaomi Redmi3 özellikleri çok iyi telefon ancak sadece moda olduğu için çok satıyor. ZTE' nin canavar gibi telefonları var ve aldığım satıcı beni ikna etti bu konuda gerçekten. Sonuç üst düzeyde memnuniyet:)
zeyrekli tarafından 27/May/16 02:36 tarihinde düzenlenmiştir